Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη αντίδραση φυλακισμένου επί 44 χρόνια στην θέα της Νέας Υόρκης (βίντεο)


Πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή στη φυλακή. Μετά από 44 χρόνια αποφυλακίστηκε και η πρώτη του αντίδραση στη θέα της Νέας Υόρκης ήταν μοναδική.
Ο Ότις Τζόνσον ήταν 25 ετών όταν φυλακίστηκε και 69 όταν αφέθηκε ελεύθερος. Αμέσως μόλις βγήκε, διαπίστωσε πως ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός – τελείως φουτουριστικός σε σχέση με τον κόσμο που είχε αφήσει πίσω του στα τέλη της δεκαετίας του '60.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Al Jazeera, ο Τζόνσον επισκέφτηκε την Times Square στη Νέα Υόρκη και έμεινε έκπληκτος και συγχυσμένος με την σύγχρονη τεχνολογία:
Οι άνθρωποι «με καλώδια στα αυτιά τους» άκουγαν μουσική του φάνηκαν σαν πράκτορες της CIA, οι πεζοί «μιλούσαν στον εαυτό τους» στα iPhones τους ενώ οι διαφημιστικές πινακίδες με νέον φώτιζαν τις βιτρίνες των καταστημάτων.
Ο Τζόνσον προσφέρει μια συναρπαστική άποψη για τον σημερινό κόσμο και την μοντέρνα τεχνολογία που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν δεδομένη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΤΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ "ΠΑΡΑΞΕΝΑ" Σ' ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ Σ' ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΙ-"ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ" ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ "ΜΟΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ" (?), ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑΚΙΑ ΝΑ "ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ" ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΑΘΕΣ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.