Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 55-54 (φωτο&βίντεο)


Ένα από τα πιο αμφίρροπα ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που ήταν θεατές στον αγώνα Ζαφειράκη Νάουσας και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.
Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΓΑΣ είχε την ισχνή πρωτοπορία χωρίς να μπορεί όμως να ανοίξει τη διαφορά υπέρ του. Το παιχνίδι ως γνήσιο και παραδοσιακό  ντέρμπι της κατηγορίας εξελίχθηκε σχεδόν πόντο – πόντο και στην επανάληψη έως το 37΄, όταν η Αλεξάνδρεια κατάφερε να πάρει διαφορά οκτώ πόντων.
Αμέσως όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με πιεστική άμυνα και ξαναπήγαν το ματς στον πόντο, όπου στο τέλος φάνηκαν πιο τυχεροί και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στα τελευταία δεύτερα.
Άριστη η διαιτησία των κκ. Παπαδόπουλου Θ. και Χατζηχαρίση Στ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-19), 2o(28-29), 3o(42-46), 4o(55-54)
ΖAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάϊγκαντ 16(2), Χειμαριός 2, Μουρατίδης 13(2), Ζιάννης 2, Ζαχαριάδης 3, Μπόλιος, Σκουλαριώτης 8, Σιδηρόπουλος 4, Ζέφυρος, Λιόλιος 1, Σιαμήτρος 6.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 6, Παρίσης 3, Καραγιάννης, Παντοφλίδης 1, Μπαλιάκας 15, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 4, Νικολόπουλος, Γιοβανόπουλος, Πρόιος, Πασχαλιώρης, Καρκάρας 21.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.