Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Μέγας Αλ. Λεπτοκαρυάς 56-53 (φωτο)


Σε ένα  παιχνίδι για γερά νεύρα η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη 2η αγωνιστική της φετινής Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με μόλις έναν πόντο (24-25).
Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ που πήραν πολλές προσπάθειες έξω από τα 6,75 κατάφεραν 1 λεπτό πριν το τέλος να ξεφύγουν με πέντε πόντους διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι με πίεση σε όλο το γήπεδο απάντησαν με ένα γρήγορο 0-4 μειώνοντας σε 54-53 και μετά από χαμένη επίθεση των γηπεδούχων είχαν την ευκαιρία με δύο βολές να πάρουν το προβάδισμα 27 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. 
Οι βολές όμως ήταν άστοχες και στα λίγα δευτερόλεπτα που έμειναν οι παίκτες του Αβραάμ διαμόρφωσαν το τελικό 56-53.
Με πολλά προβλήματα αγωνίστηκε και πάλι η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αφού εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Πέϊος, Λιούγκας, Νάτος, Αρβανιτάκης, Δελόγλου και Τσαμτσίδης.
Πρωταγωνιστές και σε αυτό το παιχνίδι ήταν οι Μπάτσος (21π.) και Παπαγεωργίου (18π.) που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στους φιλοξενούμενους με τον Δημόπουλο (16π.) να ξεχωρίζει για την ομάδα της Λεπτοκαρυάς που αποχώρησε με πολλά παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο (Μπόϊτσης-Καραμανλής).
Την επόμενη αγωνιστική (7/11) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας έχει ρεπό ενώ η ομάδα της Λεπτοκαρυάς υποδέχεται τον Κολινδρό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-8), 2o(24-25), 3o(36-35), 4o(56-53)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ(Αβραάμ): Mπάτσος 21(3), Αμπατζιάδης 7, Αβραάμ, Παπαγεωργίου 18(4), Βαφείδης 6, Ουρτζάνης 2, Βαρδάρης 2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ(Μπακάλης): Kεχαγιάς, Φωτίου 7(1), Ραμαντάνης  6, Ιορδανίδης 2, Μυλωνάς 4, Σαλιώρας, Χατζής 4, Αναστασίου 10(1), Δημόπουλος 16(1), Γκούμας 3(1)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.