Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις "ΕΥ ΖΗΝ" Δήμου Έδεσσας


Εκδρομή Τμήματος Προστασίας Τρίτης Ηλικίας στη Θεσ/νίκη
Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) του Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας οργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη στις 11 Νοεμβρίου 2015. Τα μέλη του τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» στην Μονή Λαζαριστών. Η συνολική τιμή της εκδρομής είναι 12 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στα γραφεία του Τμήματος (ΚΑΠΗ). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810-27990.
Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810 - 24074
                                                               E-mail: dpbs@otenet.gr

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ)του Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας οργανώνει τριήμερη εκδρομή για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ στις 23-25 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, με σκοπό την επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και ξενάγηση σε ιστορικά σημεία της πόλης.
Η εκδρομή κοστίζει 100 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις καθώς και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και βραδινό (ημιδιατροφή).
Όσα μέλη του ΚΑΠΗ επιθυμούν να συμμετάσχουν, να εγγραφούν το αργότερο έως την Τετάρτη 18-11-2015 στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ). Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 23810-27990.
Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810 - 24074

                                                               E-mail: dpbs@otenet.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.