Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξοργισμένος ο Χάρρυ Κλυνν: Αρνητή Φίλη είσαι το όνειδος της Αριστεράς!


Εξοργισμένος με τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων είναι ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν.
Στο προσωπικό του ιστολόγιο ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο, με αναλυτικές αναφορές στην ιστορία της εξόντωσης του ελληνισμού του Πόντου, αλλά και τις θέσεις των Ελλήνων Ποντίων και του ίδιου προσωπικά.
Το κείμενο τιτλοφορείται «Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας Νίκο Φίλη, είσαι το όνειδος της Αριστεράς!» και ξεκινά με μια ανθρώπινη μαρτυρία για το πώς εξελίχθηκε η γενοκτονία στα χωριά του Πόντου.
«Ο λόγος, λοιπόν, σε έναν πονεμένο Πόντιο. Γιατί η τραγωδία του χωριού του, του Μπεϊαλάν, θα μπορούσε να είναι η τραγωδία χιλιάδων ελληνικών χωριών, χιλιάδων Ελλήνων, στον Πόντο του 1916, την Ιωνία του 1922, την Πόλη του 1955 ή κάποιου χωριού της Κυρήνειας το 1974» γράφει ο Χάρρυ Κλυνν και ακολουθεί η ιστορία του χωριού Μπεϊαλάν, όπως την περιέγραψε ο Σάββας Κανταρτζής. Το χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς όταν οι Τούρκοι συγκέντρωσαν τα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους σε δύο σπίτια και τα πυρπόλησαν.
«Κάποτε πρέπει επί τέλους να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους» γράφει αμέσως μετά τη συγκλονιστική διήγηση ο Χάρρυ Κλυνν. «Απευθύνομαι λοιπόν, στους εντός και εκτός των τειχών προοδευτικούς μονοπωλητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» γράφει, των οποίων «η ιστορική γνώση φτάνει μέχρι τις λεηλασίες και τους βιασμούς που συνόδευσαν την απόβαση του Ελληνικού στρατό στη Σμύρνη».
«Καταπίνουν την Ποντιακή κάμηλο οι αρνητές της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού» σημειώνει ακόμα και συνεχίζει: «Δεν έχουν ούτε τη γνώση, αλλά ούτε και τη δύναμη να προχωρήσουν μέχρι την 19η Μαΐου 1919, ημέρα πού ο Κεμάλ, αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα, οπότε και άρχισε η συστηματική επιχείρηση της εξοντώσεως ενός ολόκληρου λαού».
«Κατά την "προοδευτική" ιστορική λογική του αρνητή της Ποντιακής γενοκτονίας Νίκου Φίλη η Γενοκτονία είναι υπαρκτή μονάχα στα μυαλά ημών των ηλιθίων και φανατικών προσφύγων… Η μεθοδική εξολόθρευση, ολική ή μερική, μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας, του Ποντιακού Ελληνισμού συγκεκριμένα, υπάρχει μόνο στα μυαλά τα δικά μας», επισημαίνει ακόμα ο Χάρρυ Κλυνν, που έχει καταγωγή από τον Πόντο.
Διαβάστε το κείμενο του Χάρρυ Κλυνν
life.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ)...ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!!!....ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΧΑΡΡΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ Σ-ΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....ΚΑΙ "ΜΑΥΡΑ" ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΙS ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΣΟΥ....ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    "......Τις δηλώσεις του κ.Ν. Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων προβαλει η τουρκική εφημερίδα Sabah σε πρωτοσέλιδη ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τίτλο «Μια γενναία είδηση από τη γείτονα»!
    Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, κ.Νίκος Φίλης, δήλωσε : «Είναι λάθος να λέγεται ότι οι Πόντιοι υπέστησαν γενοκτονία από τους Τούρκους». Το δημοσίευμα, συνεχίζει στο εσωτερικό της εφημρίδας, και αναφέρει εισαγωγικά : «Ο Έλληνας Υπουργός Παιδείας λέγοντας ότι “Οι Τούρκοι δεν έκαναν γενοκτονία στους Πόντιους” προκάλεσε τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης και ποντιακών συλλόγων».
    Συνεχίζει δε ως εξής : Ο Φίλης, πρώην δημοσιογράφος, είπε : «Είναι από επιστημονική άποψη λάθος ο ισχυρισμός ότι οι Τούρκοι πραγματοποίησαν γενοκτονία κατά των Ποντίων. Το 1919, άτακτος στρατός (çete) σκότωσε άτομα, αλλά αυτό δεν είναι γενοκτονία. Μοιραζόμαστε τον πόνο τους και μνημονεύουμε τα θύματα με σεβασμό». ......"

    ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ????....ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΚΑΤΙ????....ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ???....Η' ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ????...ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ (ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, ΤΖΑΜΤΖΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ???....ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ???? ...ΣΤΑ ΚΑΚΑΛ@ ΣΑΣ ΟΛΟΙ....ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!...ΡΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.