Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Δήμου Αλμωπίας και Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κ. Βαγγέλη Γάκη.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε αλληλένδετες δράσεις Δήμου και Αστυνομίας, ενώ τονίστηκε και από τις δυο πλευρές η διάθεση για ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.
Ο κ. Τσιμτσιρίδης αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την εξής δήλωση:
«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας. Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να επιλύσουμε σημαντικά ζητήματα χάρη σε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει, ωστόσο υπάρχουν ακόμα θέματα που θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ως Δήμος οφείλουμε να διεκδικήσουμε την ενίσχυση του ενός και μοναδικού Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής μας, το οποίο επιτελεί πραγματικά σημαντικό έργο με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει».





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.