Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και στη Χαλκιδική έδρασε ο απατεώνας της Αριδαίας και Σκύδρας


Μετά την Αριδαία και τη Σκύδρα Πέλλας, όπως προέκυψε από την έρευνα εμπλέκεται σε δύο επιπλέον περιπτώσεις απάτης και κλοπής στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 27-09-2015, προσέγγισε 30χρονο και αρχικά τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε δήθεν πρόβλημα του οχήματος του πλην όμως ο παθών αντέδρασε και τότε ο 35χρονος του άρπαξε το προαναφερόμενο ποσό και διέφυγε. Ακολούθως επιβιβάστηκε σε ταξί στην ίδια περιοχή που οδηγούσε 51χρονος και με το πρόσχημα πως συγγενικό του πρόσωπο στην Θεσσαλονίκη χρειαζόταν άμεσα χρήματα τον έπεισε και του «δάνεισε» το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ. Στη συνέχεια αποβιβάστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δήθεν για να δώσει τα χρήματα στο συγγενικό του πρόσωπο και διέφυγε. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.