Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωσε με sms την επιθυμία του να αυτοκτονήσει


Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, απέτρεψε μία ακόμη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος.

Ειδικότερα, χθες (18-11-2015) πρωινές ώρες η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι άτομο, εκδήλωσε μέσω γραπτού μηνύματος (sms), την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.
Άμεσα και ιδιαίτερα λόγω του επικείμενου κινδύνου ζωής, εξειδικευμένα στελέχη της ανωτέρω Υπηρεσίας διεξήγαγαν ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα, των στοιχείων και των λοιπών δεδομένων, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε το άτομο, που εκδήλωσε την πρόθεση.
Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα κατέστη δυνατή η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του εν λόγω ατόμου.
Για την παρούσα υπόθεση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ δικογραφία σχηματίζεται από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.