Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαιτητικά μαγειρέματα Νο2 - Απαράδεκτο


Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε στις τιμωρίες των ''νέων'' διαιτητών εξαιτίας των παρατηρητών διαιτησίας (που ανήκαν στην "αφρόκρεμα" της πάλε ποτέ σχολής διαιτητών που καλό είναι να μην την ονομάσω.
Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα της Κυριακής στο Γυψοχώρι, όπου η τοπική Ασπίδα αντιμετώπιζε την ομάδα του Μ.Αλ. Ν. Μυλοτόπου. Οι φιλοξενούμενοι κατέφθασαν στο γήπεδο με συνολικά 7 παίκτες και προκειμένου να μην αναβληθεί ο αγώνας, σε ''συνεννόηση'' με τους τοπικούς παράγοντες και φυσικά και την συγκατάθεση του διαιτητή, ''δανείστηκαν'' παρευρισκόμενους που δεν γνωρίζουμε φυσικά αν ήταν και καν παίκτες, ώστε να γίνει κανονικά η διεξαγωγή του αγώνα.
Φήμες λένε ότι κάποιοι από αυτούς έπιναν καφέ στο μαγαζί του χωριού...
Το θέμα αυτό έχει φτάσει στα αυτιά των υπεύθυνων; Ο διαιτητής του αγώνα δεν πρέπει να τιμωρηθεί για αυτήν την ανεκτικότητα του; Ή είναι όπως με το θέμα του καστανά που τον συνέλαβαν για ένα απλό παράπτωμα και αυτό που είναι σαφώς σοβαρότερο θα περάσει στην αφάνεια; Κι αν τραυματιζόταν κάποιος παίκτης από αυτούς τι θα γινόταν; Αναρωτήθηκε κανείς; Περιμένουμε απαντήσεις από τους υπεύθυνους ...
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. θα ηθελα να σε ενημεροσω αγαπητη χαρα πως απο την στιγμη που δεν εισουν στο γηπεδο κ δεν ειχες αποψη στο τι εγεινε να μην γραφης οτι σου λενε καπιοι αλλοι. στο γηπεδο δεν εισουν πως μπορεις να γραφεις τετοια ψευδη γεγονοτα.το παιχνιδι αργησε να ξεκινηση υπηρξε μια καθυστερηση της ομαδας του ν μυλοτοπου κ ενημεροι για αυτην την καθυστερισει που δεν ηταν παραπανο απο 15 λεπτα ηταν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xara oxi me 7 alla me 3 katevikame sto gipsoxori,ti einei ayta pou mas les pali? ti se xi kani o n mulotopos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρά τα λες πολύ καλά άριστα γιατι τόσο ο Καρακελιδης με την σπείρα του που αλωνίζουν όσο και ο Ν.Μυλότοπος που είναι ότι πιο απαράδεκτο υπάρχει στην ιστορία του Νομού μας. Έτσι όπως γράφεις έγινε και ήταν ενημερωμένοι όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη εγω απανταω παντα επωνυμα και οχι σαν κοτα νομιζω οτι την απαντηση μου την εχω δωσει ηδη σε λιγο θα δημοσιευθει και μερικοι μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας ολοι γνωριζουν τι εχει γινει .Τι σας πειραξε??οτι καποιος βγηκε και το ειπε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.