Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Βέροιας - ΑΟΚ Αιγινιακός 61-65



Για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Αιγινιακός πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Βέροια, κερδίζοντας τον τοπικό Α.Ο.Κ με σκορ 61-65. Οι νικητές είχαν τον πλήρη έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έδειξαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα και κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Δυσκόλεψαν την κυκλοφορία της μπάλας του αντιπάλου, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι. Χαρακτηριστικό της καλής άμυνας ήταν οι 25 πόντοι που δέχθηκε στο ημίχρονο. Επιθετικά ο Αιγινιακός εκμεταλλεύτηκε την δύναμή του μέσα στο καλάθι και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Η νίκη αυτή φέρνει τους φιλοξενούμενους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Αριδαία. 
Ο Αιγινιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Κιρκιντζώτη, Τσιάμη, Καραγιάννη, Κοντόπουλο, Βουλτσίδη, Γκακούδη.
Το επόμενο Σάββατο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταία του Α΄ γύρου, ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
Δεκάλεπτα: 13-20, 25-36, 38-53, 61-65.
Διαιτητές: Ταρενίδης Σ., Ταρενίδης Κ.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Ουσουλτζόγλου 3, Λάντζος, Παντσής 6, Γκανάς 8(2), Οικονόμου 6, Πάππου, Στεργιούλας, Ιωσηφίδης 11, Λέφας 4, Ταγκίδης 14(2), Γκεκόπουλος 7, Στόγιος 2.
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 5(1), Μωυσίδης 10(2), Δαμαλής 6(1), Βαφόπουλος 8, Παπαμιχαήλ 26(1), Παπουλίδης 7, Κολαξίδης 3(1), Τσικούρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.