Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Δεν καταργείται το επίδομα απομακρυσμένης παραμεθόριας περιοχής για την Πέλλα


Μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο υπουργό και τις ουσιαστικές αιτιάσεις (τις οποίες αποδέχτηκε ο υπουργός) θα κατατεθεί τροπολογία με την οποία δεν θα καταργηθεί το επίδομα απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών για τους υπαλλήλους των νομών Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Και τα υπόλοιπα προνόμια Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ....ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ???........ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ (ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!) ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (ΣΑΝ GUEST STAR ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ), ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ", ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνει ας είναι καλά η Κόλια η υφυπουργός των ΑΝΕΛ από τις Σέρρες. Εσύ Γιάννη μου μόνο λόγια και παπαρολογίες. Και κοίταξε μήπως είναι λειψό (δηλαδή δεν είναι όλος ο νομός). Τότε πάρε τη μοτοσυκλέτα σου και τράβα στα Νότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Γιάννη. Έχεις καταφέρει πολλά για τον Νομό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.