Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παλικαρίσια νίκη των παιδιών της Κερασιάς (φωτο)


ΠΑΟ Κερασιάς - Δόξα Μαυροβουνίου 2-0 
Στο υψηλό υψόμετρο φαίνεται πως δεν έχουν καλή απόδοση οι παίκτες του Μαυροβουνίου, που μετά από μια πολύ μέτρια εμφάνιση,  γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Κερασιάς με σκορ 2-0.  Η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φαίνεται πως  ''πάγωσε'' τους παίκτες του Γιώργου Κοκόζογλου,  με την απόδοση τους να μην ξεπερνά το μέτριο και να μην θίμιζει σε τίποτα την εμφάνιση της ομάδος την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην ομάδα της  Όρμας.
Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι παίζοντας ψυχωμένα και με πολύ πάθος,  έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη και δικαία την πήραν,  πετυχαίνονται 2  τέρματα στο δεύτερο μέρος στο 70΄ με τον Ουρούμη Θανάση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα,  με ένα κεραυνό γυριστό πλασέ από μακριά.  Στο σημείο αυτό αποβλήθηκε και ο Γιάννης Ταρπάνης αφήνοντας την ομάδα του Μαυροβουνίου με 10 παίκτες.  Στο 83' ο Αντώνης Πασσαλής εκμεταλλεύτηκε άριστα το τετ α τετ με τον Τουρατζίδη,  τον οποίο και πλάσαρε ζευγαρώνοντας τα τέρματα της ομάδος του,  διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα 2-0.
Η διαιτησία ήταν των Καρατζά Δέλιου,  Αλμαλιώτη
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ:  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΣΙΑΛΗΣ Α, ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ Α (90' ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΠΑΣΑΛΗΣ ΠΑΤΣΟΥΚΑΣ ΦΑΡΜΟΥΖΗΣ ΓΟΥΛΑΚΗΣ (75' ΟΥΡΟΥΜΗΣ) ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΟΣΛΟΒΙΤΗΣ (55΄ΜΑΝΤΗΣ)
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ(70' ΤΑΡΠΑΝΗΣ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΣΕΧΙ ΛΕΣΙ ΕΛΕΖΙ ΑΛΜΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
Αποστολή  ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.