Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζουν τη δράση - απασχόληση οι ομάδες του ΚΑΠΗ Σκύδρας


Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας ενημερώνει τα μέλη του ότι συνεχίζουν να λειτουργούν οι ομάδες δράσης – απασχόλησης που έχουν δημιουργηθεί στο Κ.Α.Π.Η και αυτές είναι: 

Α) Ομάδα γυμναστικής (Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή 8:30-9:30) με την κα Καραφύλλη – Αλεξίου Σοφία  που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Επίσης γίνονται και ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης και μνήμης.
Β) Ομάδες χειροτεχνίας-ντεκουπάζ (Τετάρτη- Πέμπτη 10:00-12:00) με την καθοδήγηση της Νοσηλεύτριας του Κ.Α.Π.Η κας Σοφίας Φωστηροπούλου.
Γ) Ομάδα πλεκτικής και δημιουργικής απασχόλησης (Δευτέρα 9:30-11:00) με την καθοδήγηση της κας Μιχαηλίδου Δέσποινας εθελόντριας μέλος του Κ.Α.Π.Η.  Το τμήμα αυτό είναι ανοιχτό σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και σκοπό έχει την μετάδοση της γνώσης και της τεχνικής του πλεξίματος και στις νέες γενιές. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν και άλλες εθελόντριες μέλη του Κ.Α.Π.Η που θα διδάξουν και άλλα είδη πλεκτικής. 
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται από την υπεύθυνη του Κ.Α.Π.Η κα Μάινα Γαρυφαλλιά στο τηλ.2381082762.  
Επίσης το Κ.Α.Π.Η επισκέπτεται εθελοντικά ο Ιατρός Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη  κος Καλαϊτζόγλου Νικόλαος, και εξυπηρετεί τα μέλη του Κ.Α.Π.Η κατόπιν ραντεβού στο τηλ.2381082762.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.