Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Προσοχή για μικρούς και μεγάλους στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου


Η κατάσταση στους διαδρόμους του πολυσύχναστου - από μικρούς και μεγάλους- πάρκου του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες...
Ξέρουμε ότι στερούμαστε  ουσιαστικής "ΠΑΙΔΕΙΑΣ", γι' αυτό και οι καταστροφές της δημόσιας περιουσίας από κάποια ζωντανά...
Γνωρίζουμε ότι στερούμαστε χρημάτων για τις απαιτούμενες επιδιορθώσεις-συντηρήσεις π.χ. του πάρκου...
Μπορούμε όμως - χωρίς επιπλέον κόστος- με κάποιο συνεργείο του Δήμου να απομακρύνουμε όλους αυτούς τους ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που έχουν αφεθεί εδώ και μήνες στην τύχη τους....αλλά και στην ατυχία κάποιων παιδιών (που είναι πάρα πολλά!!!) που θα πατήσουν τα σκουριασμένα καρφιά.... α.α.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγγενικό μου πρόσωπο πάτησε καρφί στο συγκεκριμένο μέρος,εδώ και δύο μήνες και δεν έχει αλλάξει τίποτα,μηδέν ενδιαφέρον από τον Δήμο να επιδιορθώσει κάτι τόσο σημαντικό,που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και ιδιαίτερα πολυσύχναστο...Και μην πει κανένας για μεγάλο κόστος,μπούρδες είναι αυτά,ας απομακρύνουν τουλάχιστον αντικείμενα επικίνδυνα για τον κόσμο που βγαίνει έξω να διασκεδάσει και καταλήγει στο νοσοκομείο για αντιτετανικό ορό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ (17/12) ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ-ΞΕΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΣΑΝΙΔΙΑ...ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.