Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταργούν το παραμεθόριο σε Πέλλα, Κιλκίς και Σέρρες


Με ιδιαίτερη θλίψη βλέπουμε ότι στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που αφορά τη δημόσια διοίκηση προβλέπεται η κατάργηση του χαρακτηρισμού ως παραμεθόριων των Ενοτήτων Πέλλας Κιλκίς και Σερρών.
Όταν πριν 8 χρόνια αγωνιστήκαμε ως επιτροπή για να χαρακτηριστούν οι Νομοί μας παραμεθόριοι και προβληματικοί, παρουσιάσαμε επιχειρήματα τα οποία έγιναν αποδεκτά από την τότε ηγεσία. Σήμερα η κυβέρνηση επιχειρεί με πλάγιο τρόπο να καταργήσει το παραμεθόριο για τις Περιφερειακές μας Ενότητες . 
Τα ευεργετήματα  τα οποία είχαμε ήταν τα εξής: πρώτον επίδομα για τους υπαλλήλους 100 € , δεύτερον μόρια  για τους νέους για εισαγωγή στο δημόσιο, τρίτο χαμηλότερο ύψος επιτοκίου δανείων για δάνεια στεγαστικά, τέταρτο μεγαλύτερο αριθμό για προσλήψεις από τις επιχειρήσεις με τα διάφορα προγράμματα και πλήθος άλλων ρυθμίσεων. 
Πολλοί από τους σημερινούς βουλευτές και της κυβερνητικής παράταξης, ήταν μαζί μας τον αγώνα που 'χαμε κάνει και παράλληλα συμμετείχαν και όλα τα κόμματα για προκειμένου να δικαιωθούμε . 
Καλώ όλους τους βουλευτές των Περιφερειακών Ενοτήτων Πέλλας Κιλκίς και Σερρών, ανεξάρτητα από πιο κόμμα  είναι, να αγωνιστούν ενωμένοι προκειμένου να μην καταργηθεί το παραμεθόριο από τις Περιφερειακές μας Ενότητες. Έχουν υποχρέωση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντισταθούν απέναντι στις αλλαγές που επιχειρούν τα και τα διάφορα κέντρα. Οι φορείς του Νομού πρέπει να είναι έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις και να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
Κοσμάς  Ερυθρόπουλος 
Γραμματέας τύπου και δημοσίων σχέσεων
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΛΑ, ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΙΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.