Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας


Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας με απολογισμό πεπραγμένων 2013-2015, οικονομικό απολογισμό 2013-2015, με προτάσεις για την πορεία και δράση του Συλλόγου για τη διετία 2015-2017 και τέλος έγιναν οι αρχαιρεσίες-εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω αποτελέσματα σε αριθμό ψήφων έλαβαν:

1) Μούλας Νικόλαος 61
2) Μπούκτσης Κλήμης 44
3) Χατζηγεωργίου Παυλίνα 42
4) Λιμπάρης Γρηγόριος 41
5) Γεωργίου Θωμάς 36
6) Καραλάζου Ευδοξία 36
7) Γκάτσος Σταύρος 29
8) Ναουμίδης Άγγελος 27
9) Πρόιος Ιωάννης 27
10) Δάντση Παρασκευή 25
11) Κάρτας Ηλίας 25
12) Κύρκος Σωτήριος 22
13) Δραγούμης Σωτήριος 19
14) Κάγκας Μιχαήλ 16
 Οι πρώτοι 7 αποτελούν το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με δεύτερο σε ψήφους τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα κύριο Μπούκτση Κλήμη, ενώ επιλαχόντες είναι οι κύριοι Ναουμίδης Άγγελος και Πρόιος Ιωάννης. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι μή εκλόγιμες. Από το απερχόμενο Συμβούλιο παραμένει μόνο ο Μούλας Νικόλαος. Ξεκάθαρη η Νίκη της Βεγορίτιδας, δήλωσε ο Μούλας Νίκος ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και συνεχάρη τους νέους συνεργάτες για την εκλογή τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Άλλη μια νίκη του ... Σηφάκη στην περιοχή της Έδεσσας-Βεγορίτιδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κύριε Σηφάκη πολιτικοποιείται τον σύλλογό μας; Για ποια νίκη μιλάτε; ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό; Κάπου όλοι ψηφίζουμε.
      Πλειοψηφία είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και π.χ. ο Νίκος ο Μούλας ο πρόεδρός μας είναι Καρασμανικός, ενώ εγώ ΠΑΟΚ. Μεγάλη γκάφα είναι αυτό που γράψατε. Εκτός και αν εννοείται ότι νικήσατε τον εαυτό σας = αυτογκόλ.

      Διαγραφή
    2. Πότε ο Σηφάκης είπε κάτι για τον σύλλογο; ααααα, εννοείς όταν τον υπερασπίστηκε στην υπόθεση με την προστασία της Βεγορίτιδας όταν αυτοί που έχασαν στις εκλογές τώρα πήγαν να τον διαλύσουν!!! καλά τα θυμάστε λοιπόν. Και επειδή αυτοί που προταγωνίστηκαν πρόσφατα στις κινητοποιήσεις για να σωθεί λίμνη δικαιώθηκαν και ψηφίστηκαν!!! αααα, μάλιστα, πράγματι αυτό είναι πολιτικοποίηση και όχι να διαλυθούν να πάντα για να βγούν στον αφρό οι καταπατητές και ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και ο Δήμαρχος Αμυνταίου που προσπαθούν να περάσουν δήθεν "μελέτες" καταστροφής της λίμνης

      Διαγραφή
  2. Πολυ ανακατευεσε Σηφακη και θα σε φανε οι κοττες.κοιτα την περιοχη σου και ασε τις μ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο οποιοσδήποτε με την στοιχειώδη λογική θα καταλάβαινε από τον τροπο γραφης του πρώτου σχολίου ότι είναι γραμένο να δημιουργήσειαρνητικό κλίμα κατά του Σηφάκη άρα καμία σχέδη οΣηφάκης με το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ήταν ο σύλλογος και ο Σηφάκης λίμνη δεν θα υπήρχε. Συγχαρητήρια και στους δύο, σύλλογο και Σηφάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.