Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για τη διαχείριση των απορριμμάτων


Μία σημαντική σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, με παρόντες τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Βαγγέλη Καπετάνιο και τους Δημάρχους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη αναλύθηκε το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συζητήθηκε το θέμα τη ετοιμότητας των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει εξαιρετική σημασία ότι ο Δήμος Έδεσσας είναι μεταξύ των λίγων Δήμων που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης των Σχεδίων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων τους, γεγονός που δείχνει ότι έχουμε προλάβει τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα που είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων θα πετύχουμε δύο σημαντικούς στόχους: την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρημάτων. 
Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην επόμενη διαχειριστική περίοδο δεν θα είναι επιλέξιμα έργα ανάπλασης και υπό αυτή την έννοια είμαστε τυχεροί που προλάβαμε να υλοποιήσουμε τέτοια σημαντικά έργα, ενώ, αντιθέτως, θα έχουν προτεραιότητα τα έργα περιβαλλοντικής προστασίας, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και των υδάτων, τομείς για τους οποίους προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς. 
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.