Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διευκρινίσεις των γεγονότων του αγώνα με τον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου από την Ασπίδα Γυψοχωρίου


Το Δ.Σ της Ασπίδας Γυψοχωρίου θα ήθελε να διαψεύσει το σχόλιο με τίτλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της κ. Χαρά Ματεντζόγλου και θα ήθελε να διευκρινίσει τα γεγονότα του αγώνα.
Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου κατέφθασε στο γήπεδο με καθυστέρηση 20 λεπτών και αφού ο διαιτητής του αγώνα είχε ενημερώσει και τον αρχιδιαιτητή κ.Καρακελίδη ότι υπάρχει καθυστέρηση της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως μας ενημέρωσε ο διαιτητής, μας είπε ότι ο κανονισμός λέει ότι μπορεί να περιμένει ακόμα ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώσπου να εμφανιστεί η φιλοξενούμενη ομάδα. Πράγματι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την δημοσιογράφο κ.Χαρά Ματεντζόγλου ότι από τη στιγμή που δεν ήταν στο γήπεδο να μην γράφει αναληθή γεγονότα και ακούει ότι της λένε κάποιοι τρίτοι οι οποίοι μονό το καλό της ομάδας μας δεν θέλουν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ετσι ειναι,περνουν την πενα και οποιον πιασει.οτι να να ναι ειναι,χωρις να ειναι στο παιχνιδι γραφουν για να χαμε να λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παικτης ν.μυλοτοπου.δυστυχως οπως τα γραφει ετσι ειναι κ εγω ντραπηκα μ αυτα που εβλεπα στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσους παικτες εδωσες ρε ασπιδαρα στον νεο για να ξεκινησει το παιχνιδι θα μας πεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω ντραπηκα. αλλα δν πηγα..!! δν ξερω τι εγινε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.