Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας - ΠΕ Πέλλας: "Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!"


Αφορμή για να γράψω τα παρακάτω δεν ήταν η βεβαίωση της παράβασής μου από την τροχαία Γιαννιτσών (τη δουλειά τους έκαναν), αλλά η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, καθώς όπως φαίνεται και στη σχετική βεβαίωση της τροχαίας, οδηγούσα με 68 χλμ αντί των 60 που προβλέπονταν από τις σχετικές οδικές σημάνσεις....
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ??????? ΕΛΑ ΝΤΕ???...Οπως φαίνεται και στο βιντεάκι μου, η καταχωρημένη στα κιτάπια της τροχαίας πινακίδα σήμανσης των 60 χλμ "ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ" πιθανόν εδώ και μήνες(!!!)....Για την κατάσταση αυτή ασφαλώς και κάποιοι ευθύνονται (αυτός που την κατέστρεψε, αυτός που είδε τι έγινε, αυτός που πρέπει να ελέγχει περιοδικά το δίκτυο, η τροχαία που καταγράφει τέτοιες καταστάσεις και ενημερώνει αρμοδίως, αυτοί που συντηρούν το οδικό δίκτυο κλπ κλπ).....Η υπάρχουσα αυτή κατάσταση βέβαια "εκθέτει" τους άνδρες της ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ καθώς βεβαιώνουν εγγράφως ότι "οδηγούσα" με ταχύτητα 68 χλμ όταν δεν υφίσταται η σχετική πινακίδα!!!!(η τελευταία που ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ είναι κοντά στο LIDL που ορίζει ανώτατη ταχύτητα τα 70 χλμ και συνεπώς εγώ πήγαινα με 2 χλμ πιο αργά!!!)....Όπως όμως και να έχει το πράμα έκανα την παράβασή μου, αυτή της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, που ήταν πάνω και από τα 70 χλμ (αλλά ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΌΡΑ γαρ...).
ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ...
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ Μ' "ΕΤΡΩΓΕ" (εκτός από την τσέπη μου!)....ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ -ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ- ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!) ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΑ 80 ΧΛΜ (ΑΠΟ ΤΑ 90!!!) ....ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΟΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ  "ΛΕΕΙ"  "ΤΡΕΞΤΕ" (!!!) ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ...."ΠΛΗΡΩΣΤΕ"!!!
ΑΡΧΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE MAPS (ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ) ΚΑΙ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΚΑΜΑΡΩΤΗ" ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014!!!! 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!....ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ....πχ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ "ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ)  , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ Ο-Χ-Ι....ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ...
Κατά τα άλλα οι υπηρεσίες των Περιφερειών και των δήμων είναι αρμόδιες από το νόμο για τη συντήρηση των οδών ευθύνης τους και έχουν την αρμοδιότητα για την διασφάλιση και την επίβλεψη της απρόσκοπτης και ασφαλούς διεξαγωγής της κυκλοφορίας στις οδούς ευθύνης τους και την αποφυγή δημιουργίας κινδύνων ή ζημιών από τη δημόσια κυκλοφορία, σε τρίτα πρόσωπα ή σε έννομα αγαθά.
ΑΥΤΑ...
Δείτε το σχετικό βίντεο:
α.α.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Επρεπε να διαμαρτυριθεις εντονος, και να μην πληρωσεις το προστιμο . Στον κ.ο.κ προσαρμοζεται ο οδηγος συμφωνα με τις υπαρχουσες πινακιδες εκεινης της στιγμης.Καποιοι της τροχαιας κανουνε πολλα στραβα δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος είναι που είναι στριμωγμένος οικονομικά μην τον πυροβολείτε και εσείς, έλεος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τροχαια δεν έκανε καθόλου καλά την δουλειά της. Η απολυτη ντροπή. Επρεπε να τους πάρεις απο το χεράκι να σου δείξουν και την πινακίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 18/12 ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ...."ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΝΕΚΡΗ"!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ "ΟΡΘΙΟ" ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΕΛΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.