Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξεδήμησε προς Κύριον ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίτων Χαραλαμπίδης


Το πρωί της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2015 εξεδήμησε προς Κύριον ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίτων Χαραλαμπίδης,κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε αόκνως ως εφημέριος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.
Ο π. Χαρίτων ήταν πολύ φιλακόλουθος Ιερέας, διακρινόταν για την βαθιά του ευλάβεια προς τα Θεία, για το ιεραποστολικό του έργο και για την μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα στην ενορία του, όντας ιδρυτής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας "Παναγία η Οδηγήτρια" το οποίο λειτουργεί από το 1979 έως και σήμερα.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώρα11.00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Είθε ο Κύριος να τον αναπαύσει εν κόλποις Αβραάμ και εν σκηναίς δικαίων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.