Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 3 νέες πισίνες των Λουτρών Πόζαρ! (φωτο)


Στη διάθεση των επισκεπτών είναι οι τρεις νέες πισίνες στο Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο των Λουτρών Πόζαρ.

Δείτε την Αφροδίτη, την Ερατώ και τον Απόλλωνα όπως ονομάζονται οι νέες πισίνες στις παρακάτω φωτογραφίες:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μπινο αυτό ειναι έργο και μπράβο, η βρύση παραπάνω ειναι το αυτονόητο, μη χαλάς την εικόνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΙΣΙΝΑΣ-ΧΑΜΑΜ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι νέες πισίνες... όμως φτιαγμένες χωρίς μελέτη. Γνωστοί μου από Αθήνα στις γιορτές παραπονέθηκαν ότι μπήκαν σε μία από αυτές τις πισίνες και δεν υπήρχε χώρος να αλλάξουν (ήταν δύο ζευγάρια και δυσκολεύτηκαν), ενώ τα ρούχα τους όταν βγήκαν ήταν μούσκεμα... πράγμα που στις παλιές πισίνες δε θα συνέβαινε λόγω των προστατευτικών αποδυτηρίων που υπάρχουν (αν κι εκεί υγραίνονται λίγο τα ροούχα). Επίσης όταν βγήκαν από την πισίνα στο προχώλ στριμώχτηκαν με τους επισκέπτες των άλλων πισινών που ήθελαν κι εκείνοι να στεγνώσουν τα μαλλιά τους... ο διάδρομος είναι πάρα πολύ στενός. Φτιάξτε όμορφα πράγματα στα Λουτρά αλλά με μελέτη. (ο ένας από τους επισκέπτες ήταν αρχιτέκτονας και η άποψή του νομίζω είναι σημαντική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα παρακαλούσα τον κόσμο που μπαινει στις πισίνες να έχει την στοιχειώδη συμπεριφορά και τους υπεύθυνους καθαριότηταςνα να είναι πιο επιμελης. Δεν μπορεί να κλείνεις την πισίνα για Χ χρόνο, πληρώνοντας πιο ακριβά από τις άλλες λόγω του ότι είναι καινούργιες (Αφροδιτη), να μπαίνεις και μαζί με σένα να είναι τρίχες και κάτι σαν βλένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.