Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποφασισμένοι οι αγρότες της Πέλλας (φωτο&βίντεο)


Σήμερα οι αγρότες της Πέλλας στις 12:00 ώρα μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι έκλεισαν το δρόμο στη θέση "Σερβική γέφυρα" στην είσοδο των Γιαννιτσών και στον κόμβο Μαυροβουνίου, ενώ στην κόμβο Μελισσίου αναμενόταν για ενίσχυση κομβόι τρακτέρ από την Κρύα  Βρύση.  
Οι αγρότες δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, ο όποιος σύμφωνα με τους ίδιους αποτελεί πλέον μονόδρομο. Όπως μας τόνισαν πολλοί από τους συγκεντρωμένους αγρότες,  δεν θα κάνουν πίσω και θα συνεχίσουν έως ότου πετύχουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες από τα μπλόκα Γιαννιτσών - Μελισσίου - Μαυροβουνίου:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ρε μάγκες όταν θα είναι να πάτε για δουλειές και σας κλείσω το δρόμο για 2 ώρες θα μου δώσετε δίκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα ρε μορτη δεν σε πιανει το φορολογικο η τα χαρατσια η το ασφαλιστικο;;;;;ανεξαρτητα αν εισαι αγροτης η οχι....

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΕΓΩ ΠΛΗΡΏΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ 7;

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΠ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

    ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΕ ΣΚΛΑΒΟΣ .....ΛΕΒΕΝΤΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.