Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα συμμετοχής Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πέλλας στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πέλλας θα συμμετάσχει στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τους εν ενεργεία συναδέλφους την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή).
Καλούμε τους εν αποστρατεία συναδέλφους μας  να είναι όλοι εκεί. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μπα? τα γεροντια ξυπνησανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε, ο Μπρεχτ έγραψε:" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου".
    ===========================
    Επιτέλους ας ξυπνήσουμεεεεεε!!!! Κανείς δε μπορεί να νικήσει το ΤΕΡΑΣ μόνος του.....Καμιά κοινωνική-επαγγελματική ομάδα μόνη της....ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ (ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!) ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ" δηλαδή!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.