Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Λουτρακίου 2-1 (φωτο)


Τυπικό σχεδόν χαρακτήρα είχε ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ της Δόξας και του Άρη Λουτρακίου.
Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για την ομάδα του Λουτρακίου ,καθώς οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν άλλαζε κάτι ώστε να αποφύγει  η ομάδα τον υποβιβασμό της στην  Α κατηγορία.
Από την πλευρά της η Δόξα χρειαζόταν περισσότερο τους βαθμούς της νίκη απλά και μόνο για να εδραιώσει και  τυπικά πλέον την προνομιούχα τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με την Δόξα καλύτερη όμως  μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας και  σημαντικές ευκαιρίες ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους στημένοι καλά αμυντικά προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τις επιθετικές προσπάθειες της Δόξας, κάτι που κατάφεραν μέχρι και  το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα καταφέρνει να πετύχει πολύ γρήγορα αυτό που προσπαθούσε να κάνει ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ανοίγει το σκορ μόλις στο 48΄ όταν το φάουλ που κέρδιζε έξω από την μεγάλη περιοχή , ο Βασίλης Τσόρμπας κάνει το 1-0 για την ομάδα.
Η Δόξα συνεχίζει την επιθετική της τακτική πιέζοντας αρκετά τον αντίπαλο της ώστε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα.
Στο 57΄ ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της από τα πλάγια, το γέμισμα στην καρδιά της άμυνας του Λουτρακίου από τον Κουντούρα, ο Χρυσίδης με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Χαμένες σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια από τους  επιθετικούς της ομάδας που δεν κατάφεραν να στείλουν για μια ακόμη φορά την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου της.
Στο 77΄ η ατομική προσπάθεια του  Βασιλόπουλου από πλάγια θέση  και σπάσιμο της μπάλας  μέσα στην περιοχή, δίνει το δικαίωμα στον νεαρό Αδραμάνη να την  σπρώξει στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Σκορ με το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού.
Μια ακόμη νίκη της Δόξας που επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή και σπουδαία πορεία της για την φετινή αγωνιστική σεζόν, δίνοντας την το δικαίωμα να φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας.
Με το τέλος του παιχνιδιού η διοίκηση οργάνωσε στο κυλικείο του γηπέδου ένα φαγοπότι όπου  ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο την πολύ σπουδαία φετινή πορεία της ομάδας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Βαμβακά  Κ. , καθώς και των βοηθών του κ. Τετραγώνη και Κουκούλη. 

Υ.Γ. Ένα δυσάρεστο περιστατικό είχαμε στο παιχνίδι, όπου λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο νεαρός αμυντικός ομάδας Χρήστος Ηλιάδης υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. 
Κλήθηκε εσπευσμένα ασθενοφόρο και μετέφερε τον άτυχο παίκτη στο Νοσοκομείο Νάουσας, καθώς δεν υπήρχε ορθοπεδικός στα Νοσοκομεία της Πέλλας.
Η Διοίκηση της Δόξας, οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας του εύχονται ταχεία ανάρρωση ώστε να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: doxaexapl.blogspot.gr/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.