Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο σκηνικό στην Ειδομένη: Αγρότης άρχισε να σβαρνίζει με τρακτέρ τον καταυλισμό! (βίντεο)


Αναστάτωση προκλήθηκε στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη όταν αγρότης - ιδιοκτήτης των χωραφιών όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι πρόσφυγες, άρχισε να βαρνίζει με τρακτέρ ανάμεσα από τις σκηνές. Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

«Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω» είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές. «Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι» πρόσθεσε ο κ. Ούλης, προειδοποιώντας ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, το Σάββατο το πρωί αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εικόνες ντροπης???? Δηλαδή ειναι ντροπη να σου καταπατούν τη περιουσία σου και τη δουλειά σου, να μην μπορειςς να δουλέψεις? Εσεις οι δημοσιογράφοι βγειτε απο ταα σπιτια σας να τους βαλατε μέσα, ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ!!!...ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΥΛΗΣ... ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!..." ΛΕΕΙ Η ΕΛΕΝΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΝ (ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ !!!) ΑΠΟ ΤΟ ΤιΒι ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ....ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΥΛΗΣ....ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΠΡΑΝΤ, ΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΗΤ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ...ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ....ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ....ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ "ΤΟΥΣ"...ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ (Α)ΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ", ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.......ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΚΟ-ΦΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ?...ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ, Ο ΑΡΙΟΣ ΜΗ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝΕ!!!...ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΚΟ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!) ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ "ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nov 11, 2015 (Posted By Θεανώ Χαλιώτη)
    Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης καντίνας Ειδομένη
    Για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη και την κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι της περιοχής τους τελευταίους μήνες, μίλησε στον Alpha 96.5, ο Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης καντίνας στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 750 πρόσφυγες στην Ειδομένη, «γύρω στα 10-15 λεωφορεία», αναφέρει ο κ. Ούλης, ενώ προσθέτει, «αλλά μέσα στον καταυλισμό έχει πάνω από 3.000 κόσμο». «Εγώ είμαι από τον Απρίλη μήνα σε αυτό τον χώρο που κινούνται οι μετανάστες. Αυτοί οι μετανάστες που τώρα θέλουν να πάνε στην Ευρώπη δεν ταλαιπωρούνται, αλλά οι προηγούμενοι πέρασαν μεγάλη ταλαιπωρία και βροχή και κρύο και χιόνι», τονίζει ο ίδιος.
    «Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που φέρνουν φαγητό. Το φέρνουν αλλά το θέμα είναι ότι δεν το θέλουν το φαγητό, το πετάνε», περιγράφει ο κ. Ούλης, διευκρινίζοντας ότι αποφεύγουν την κατανάλωση του φαγητού, καθώς φοβούνται την ύπαρξη χοιρινού κρέατος ή λίπους, λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Προσφέρουμε νερό και άλλα είδη, χωρίς κέρδος, ειδικά σε εγκύους, υπογραμμίζει ο ίδιος, ενώ συνεχίζει, λέγοντας ότι έχουν κατηγορηθεί για κερδοσκοπία και καταλήγει, «ρωτήστε όμως τη νύχτα, ποιος δίνει ζεστό νερό να κάνει το μωρό κρέμα η μάνα, που δεν υπάρχει ζεστό νερό».

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ κΥΡΙΕ ΛΑΖΑΡΕ ΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.