Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινά το αποχετευτικό της Αριδαίας - Επιβάρυνση καταναλωτών 240 € προ ΦΠΑ ανά σύνδεση


Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η κατασκευή του νέου αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων στην πόλη της Αριδαίας.

Ένα έργο μεγάλης σημασίας που θα στοχεύσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας. Με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη η όποια θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίζουν την υγεία των πολιτών με την διαχείριση των λυμάτων, για να μπορούμε να αισθανόμαστε ήσυχοι για το μέλλον και τα παιδιά μας.

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου, θα δημιουργηθούν συνδέσεις με το κάθε ακίνητο της πόλης. Γι’ αυτό το λόγο οι καταναλωτές θα κληθούν να επιβαρυνθούν στους έξι επόμενους λογαριασμούς που θα εκδοθούν από την Επιχείρηση μέχρι το τέλος του 2017 με το ποσό των 240 ευρώ προ Φ.Π.Α. ανά σύνδεση που θα κατανεμηθεί σε ισόποσες δόσεις.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:
«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας και γι’ αυτό έχουμε φροντίσει από την πρώτη στιγμή να τους παρέχουμε ευνοϊκές ρυθμίσεις και να τους διευκολύνουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Όσον αφορά στην παραπάνω ισόποση κατανομή των έξι δόσεων προσπαθήσαμε να είναι η χαμηλότερη δυνατή και σε συνολικό χρονικό διάστημα δυο ετών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν οι συνδημότες μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα έργο πνοής για τον τόπο μας».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. έργο ακούμε και έργο δεν βλέπουμε.
    τάχα θα ξεκινούσε τον 12/2015 τίποτα. Μήπως είναι φούμαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έργο ακούμε και έργο δεν βλέπουμε.
    τάχα θα ξεκινούσε τον 12/2015 τίποτα. Μήπως είναι φούμαρα? Χωρίς Μηχανήματα έργο δεν γίνεται. Στην Μάντρα του εργολάβου δεν έχει ούτε ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το έργο θα γίνει.Εχει ξεκινησει ήδη τυπικά.Ας προσέξει ο Δήμος όλες τις παραμέτρους του έργου καθώς και την αξιοποίηση του χώρου που βρίσκονται οι παραλαβες υλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη με λιγα λογια παλι οι πολιτες θα πληρωσουν το αποχετευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ν Ο Μ Ι Μ Η Η ΧΡΕΩΣΗ...
    Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.