Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Aκαδημία του Aλμωπού Αριδαίας στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Ελλάδας (φωτο)


Οι Ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς που στήριξαν και ακλούθησαν στην Κατερίνη την αποστολή της ακαδημίας η οποία αποτελούνταν από 56 παιδιά και 49 γονείς .
Επίσης ευχαριστούμε τους : Ελευθεριάδη Παναγιώτη – Μπίτσο Χρήστο -Τερζή Γεώργιο οι οποίοι δέχτηκαν εθελοντικά να ακολουθησουν την αποστολή ως ομαδάρχες.

Να επισημάνουμε ότι η Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας είναι η μονή Ακαδημία στο Νομό η οποία πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, στο οποίο είναι από το έτος 2014-2015 με την προσπάθεια όλου του Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας και ιδιαίτερα του κ. Τσιμτσιρίδη Γεωργίου και Ιωαννίδη Κωνσταντίνου.

Με τη συμμετοχή 610 παιδιών και 1.000 γονέων - συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Κυριακή 20 Μαρτίου, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών ΠΕΛΛΑΣ, Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς και Φλώρινας, έδωσαν το παρόν 9 ακαδημίες: 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Νηρέας 
Βέροιας, Ερμής Αμυνταίου, ΠΑΣ Φλώρινα, Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας, Πανσερραϊκός Σερρών, Σερρών ΠΟ 2000.

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, που απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικίας 7-12 ετών. Με βασικό μήνυμα «Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το πρόγραμμα στοχεύει στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.

Οι ακαδημίες επωφελούνται από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει:
• Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
• Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA
• Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό
• Ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, καθώς και για μία ώρα πριν και μία μετά
• Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό 
χαρακτήρα.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. συγχαρητήρια σε μια προσπάθεια που πολλά χρόνια τώρα συνεχίζει αθόρυβα αυτό που πρέπει.Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παλικαρακια της περιοχής μας!! Μπράβο στους γονείς και στους προπονητές!!! Ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους και φώτιση στα παιδιά!!! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία από καρδιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.