Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: 18χρονος Ιρανός κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικες από τη Συρία


Δεκαοχτάχρονος Ιρανός κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 6 και 7 ετών, από τη Συρία. Ο 18χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασμένη Κυριακή σε χώρους του κέντρου και συγκεκριμένα στις τουαλέτες. Τα δύο προσφυγόπουλα είναι αδελφές και μένουν στο κέντρο με τον πατέρα τους. Φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνέχεια στην Αστυνομία.

Ύστερα από κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε ο 18χρονος Ιρανός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών. Στην περίπτωση του, αναμένεται να εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικες αδελφές εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, όπως επίσης από ιατροδικαστή, με τον τελευταίο να μην διαπιστώνει σημάδια σεξουαλικής πράξης στα κορμιά των κοριτσιών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρρωστα μυαλά υπάρχουν σε όλα τα έθνη,πόσες φορές διάβασες άκουσες ότι και δικοί μας ουκ ολίγες φορές έχουν προβεί σε αυτές της πράξεις?γι αυτό μην πουλάς εξυπνάδες.

      Διαγραφή
  2. Πρώτη φορά αριστερά ποτέ ξανά τέτοια συμφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΟΡΤΙΚΑΛΙ, ΡΟΖ Κ.Λ.Π ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ;

      Διαγραφή
    2. Ιρανός ή αριστερός ήταν τελικά;

      Διαγραφή
  3. Μεμονωμένο περιστατικό είναι. Μην τρελαίνεστε..ενώ οι Έλληνες είναι όλοι περιστεράκια..αρχίσαν βγάζουν και μαχαίρια τώρα. Αν το έκανε κανένας πρόσφυγας θα ξεσηκονώσασταν πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 53000 ελληνες ποσοι παιδοφιλοι υπαρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai re zoa aytoys toys to leei h triskia toys bodia e bodia na biazoyn na skotonoy k ta lipa palio malakes einai skatofares k esis toys lipaste.emas pios ta mas lipiti eeeeeeeeeeeeeeeee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.