Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (φωτο)


Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας - Ξενιτίδειο συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, που ξεκίνησε την Τρίτη 19 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Οικονόμου του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

Σκοπός του συνεδρίου ήταν  η ενασχόληση των μαθητών και μαθητριών με μια εργασία επιστημονικών απαιτήσεων, η συμμετοχή τους σε ένα συνέδριο υψηλών προδιαγραφών, η ενίσχυση των προσπαθειών ομαδοσυνεργατικής και διαθεματικής προσέγγισης στο πλαίσιο των σχολικών μαθημάτων , όπως επίσης, και η βιωματική εφαρμογή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών.


Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Ε2 και Στ2 παρουσίασαν στην Κεντρική σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου την εργασία τους, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016.  
Θέμα: Ηλεκτρονικό Σχολικό περιοδικό  «Disneyschool «Ένα δέντρο η αφορμή», http://schoolpress.sch.gr/disneyschool/





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους κο Νίκο και κα Χριστίνα για την διάκριση και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια. Πολλα μπραβο. Στους μαθητες, στις μαθητριες και στους δασκαλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.