Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη με προσαγωγές αλληλέγγυων στους πρόσφυγες


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ειδομένη και την γύρω περιοχή, με στόχο Έλληνες και ξένους αλληλέγγυους στους πρόσφυγες που παραμένουν στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει είδη σε 14 προσαγωγές στην στην γέφυρα του Αξιού, απ' όπου περνούν αναγκαστικά όσοι εισέρχονται στη χώρα από την ΠΓΔΜ, καθώς κινούνται μέσα στο ελληνικό έδαφος προς τα σύνορα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται 5 Γερμανοί, 2 Βρετανοί, 1 Ολλανδός, 1 Αυστριακός, 1 Πορτογάλος, 2 Σουηδοί και 2 Έλληνες. Όλοι τους δήλωσαν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, αλλά όχι εργαζόμενοι σε ΜΚΟ.
Εκτός των προσαγωγών οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Γερμανού αλληλέγγυου με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι. 

Οι αλληλέγγυοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των αρχών μετά τα επεισόδια της Κυριακής στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, τα οποία αποδόθηκαν σε «παραπληροφόρηση» προερχόμενη από τους Έλληνες και ξένους που βρίσκονται στην περιοχή σε συμπαράσταση στους πρόσφυγες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αρε μανελα που θελετε
    Γιναμε ρεζιλι απο τα σκοπια
    Που ειστε ρε πατριωτες????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.