Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προεκλογική πασαρέλα της Νέας Δημοκρατίας στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας


Σε κομματική... φυλλάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει μετατραπεί εδώ και μέρες η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας με αφορμή τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ την ερχόμενη  Κυριακή 3 Απριλίου

Επικροτούμε την προσπάθεια των νέων ανθρώπων για συμμετοχή στα κοινά όργανα του κόμματος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Το ίδιο κάνουν και οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλμωπίας με τη διαφορά ότι γέμισαν με δελτία τύπου της κομματικής τους παράταξης την επίσημη ιστοσελίδα  του Δήμου. Υπάρχουν κάποια όρια ανάμεσα στη θεμιτή υποστήριξη και την αθέμιτη χρησιμοποίηση δημόσιων αγαθών, όπως η δημοτική ιστοσελίδα, για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων. 

Η ιστοσελίδα αυτή συντηρείται από έσοδα του δημοτικού προϋπολογισμού και σκοπός της θα πρέπει να είναι η αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών και όχι η προώθηση κομματικών υποψηφιοτήτων και οι ατομικές εξυπηρετήσεις ημετέρων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.