Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Αλμωπίας: Είναι απαράδεκτο να παραμένει κλειστή για μία εβδομάδα η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας


Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Έδεσσας και μετά από πολλά παράπονα συμπολιτών μας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
Είναι απαράδεκτο να παραμένει κλειστή για μία εβδομάδα η Παθολογική Κλινική και να ταλαιπωρούνται με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες. Όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας, οφείλουμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι.
Γι’ αυτό το λόγο, καλώ κάθε αρμόδιο να αναλάβει τις ευθύνες του με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΧΑΙΩΝ ΑΕΛΑΔΩΝ ΦΤΙΑΧΝΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΝ Κ.Υ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ.
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ, ΑΡΝΙΣΣΑΣ, ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10-15 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.
    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ., ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΨΗΦΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν;
    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδεσσαίος νοσηλευτής31 Μαΐου 2016 στις 8:04 π.μ.

    Κύριε δήμαρχε, τα παράπονά σου στον κο Σηφάκη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες σας παρουσίασε μια ειδυλλιακή εικόνα για τα θέματα υγείας στο νομό. Με την πληθώρα πρόσληψης ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Για να δούμε θα σας απαντήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη31 Μαΐου 2016 στις 1:04 μ.μ.

    Το προβλημα της παθολογικης δημιουργηθηκε απο την αιφνιδια παραιτηση επικουρικου παθολογου.Το προβλημα λυνεται αμεσως με την τοποθετηση μονιμου παθολογου( Ηρθε η τοποθετηση του στο Νοσοκομειο, εκκρεμει το ΦΕΚ).Ακομη αυτες τις μερες βγαινει σε δημοπρασια η μετεγκατασταση του τεχνητου νεφρου.
    Η ευαισθησια του δημαρχου Αλμωπιας καλα ειναι να μην ειναι επιλεκτικη ( δεν ειδαμε τετοια ευαισθησια επι κυβερνησης ΝΔ) και ακομη ουτε ενα θετικο σχολιο του οταν πριν μια εβδομαδα η κυβερνηση αποφασισε την ιδρυση γραφειου εξυπηρετησης ΕΟΠΥΥ στην Αριδαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιο γραφείο ΕΟΠΠΥ μιλάτε; Ιδρύθηκε κανένα γραφείο και δεν το πήραμε χαμπάρι; Μια υπάλληλος θα έρχεται κάθε Πέμπτη, θα πίνει τον καφέ της, θα κάνει τα ψώνια της και θα φεύγει. Η Ντόρκα έκανε σε άλλη πόλη τέτοιο γραφείο ΕΟΠΠΥ και δεν μίλησε, χωρίς πανηγυρισμούς γιατί ήξερε ότι αυτό δεν δίνει λύσει στο πρόβλημα. Ο Καρασμάνης σας έβγαλε ψεύτες με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Παγώσατε επί ενάμιση χρόνο τις προσλήψεις, τις μετεγκαταστάσεις, τα θέματα υγείας και τώρα παρουσιάζεστε ως σωτήρες; Και ζητάτε μάλιστα τα ρέστα από τον δήμαρχο; Κάντε μια βόλτα με τη μοτοσυκλέτα σας μπας και βρείτε και άλλο θέμα και το παρουσιάσετε ότι το λύσατε.

      Διαγραφή
  5. Ντρεπομαι που δουλευω σε αυτο το νοσοκομειο..τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ντρεπεσε είναι πολύ απλό μια επιστολή παραίτησης και θα σου φύγει η ντροπη

      Διαγραφή
    2. Αναμενω την μεταταξη μου σε αλλο τριτοβαθμιο .....δεν μιλησα για παραιτηση.ειμαι περιφανη που ασκω το επαγγελμα της νοσηλευτριας

      Διαγραφή
  6. Με την μετεγκατασταση του ΤΝ θα χρειαστει κ επιπλεον προσωπικο.θα κανεται κ προσληψεις κ Σηφακη ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.