Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχές για το Πάσχα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν


Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε κάθε γωνιά της Ορθοδοξίας, για την σημερινή εορταστική ημέρα. Ο Πούτιν παρακολούθησε την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρα Πατριάρχη Κυρίλλου της Μόσχας και σύμφωνα με την παράδοση αντάλλαξε πασχαλινά δώρα με τον Πατριάρχη.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν:

  «Η μεγάλη εορτή του Πάσχα εκφράζει τα καλύτερα συναισθήματα στις καρδιές των εκατομμυρίων πιστών και τους ενώνει γύρω από τις αιώνιες πνευματικές αξίες της Ορθοδοξίας και τις ιστορικές και πολιτιστικές παραδόσεις αιώνων του λαού μας".

Σε αυτές τις γιορτές, θα ήθελα να επισημάνω τον μεγάλο εποικοδομητικό ρόλο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην εκπαίδευση και την φιλανθρωπία, την ενίσχυση των ηθικών αξιών της κοινότητας και την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

«Η μεγάλη εορτή του Πάσχα εκφράζει τα καλύτερα συναισθήματα στις καρδιές των εκατομμυρίων πιστών και τους ενώνει γύρω από τις αιώνιες πνευματικές αξίες της Ορθοδοξίας και τις ιστορικές και πολιτιστικές παραδόσεις αιώνων του λαού μας», δήλωσε ο Πούτιν.

Η Εκκλησία κάνει πολλά για την αντιμετώπιση επειγόντων κοινωνικών προβλημάτων και για τη διατήρηση και διαθρησκευτικός ειρήνης στη χώρα. Τόση περίπλοκη, απαιτητική εργασία αξίζει βαθιά και ειλικρινή αναγνώριση". 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.