Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σούπερ επίδειξη μόδας στη Σκύδρα (φωτο)


Μοναδική βραδιά

Το βράδυ της Τετάρτης στο cafe chocolat στην πλατεία της Σκύδρας είχαμε την ευκαιρία να απολαύουμε μια σούπερ επίδειξη μόδας που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για τους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν. Στην πασαρέλα που στήθηκε παρέλασαν τα μοντέλα που είχα προσκληθεί από τον Πέτρο Δούκα με μοναδικά φορέματα και όχι μόνο από τα καταστήματα της Γεωργίας Σημαιοφορίδου (Σκύδρα - Έδεσσα - Βέροια). Σίγουρα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις έκλεψαν τα μοναδικά μαγιό και εσώρουχα που φόρεσαν τα καλλίγραμμα μοντέλα.
Φωτιά στην πασαρέλα κυριολεκτικά όμως έβαλε η ταλαντούχα σέξι χορεύτρια Κρίστυ που έκανε ένα μοναδικό χορευτικό με φωτιές στα χέρια και έκλεψε τις εντυπώσεις. Παρουσιαστής της βραδιάς ο γνωστός σε όλους Θοδωρής Καμπαλης που έδωσε το δικό του χρώμα στην βραδιά με την μοναδική παρουσίαση του.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.