Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοβαρός τραυματισμός μωρού από ροτβάιλερ


Επίθεση από ροντβάιλερ δέχτηκε ένα κοριτσάκι 20 μηνών στο σπίτι που διαμένει με την οικογένειά του στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς φέρει κάταγμα στο κρανίο και τραύμα στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί, που ανήκει στην οικογένεια, επιτέθηκε στο παιδί πάνω στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το τραυματίσει. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε δυο θλαστικά τραύματα: το ένα στον αυχένα και το δεύτερο πάνω από το φρύδι που έφτανε μέχρι πίσω από το αυτί του.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το τραυματισμένο κορίτσι διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη μονάδα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή του. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
    ΜΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΚΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.