Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη κυβερνητικής αντιπροσωπείας του Βιετνάμ στην Έδεσσα (φωτο)


Θεμελιώνεται η συνεργασία του δήμου με την Ασιατική χώρα

Επίσημη επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας της κυβέρνησης του Βιετνάμ στον δήμο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας του κράτους του Βιετνάμ με τον δήμο Έδεσσας. 
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Βιετνάμ, ενώ τον ακλουθούσαν συνάδελφοί του υπουργοί της κυβέρνησης και ο πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα. Η στενή συνεργασία που άνοιξε η Ασιατική χώρα με τον δήμο Έδεσσας, έχει αναφορά στο γεγονός ότι στον Α’  Παγκόσμιο Πόλεμο είχε περάσει από την περιοχή, μέσω του Γαλλικού Στρατού, ο πρώην ηγέτης του Βιετνάμ Χο- Τσι- Μιν.
Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, τα μέλη της αποστολής ευχαρίστησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση για την συνεργασία της με την χώρα τους που επιτυγχάνεται με την στήριξη της Ελλάδας για το ελεύθερο εμπόριο, στοχεύοντας στην ανάπτυξη μιας πιο εποικοδομητικής και ουσιαστικής σχέσης των δυο χωρών. Αυτό θα αναδεικνύεται από τον τουρισμό των Βιετναμέζων στην περιοχή και από την αποστολή τοπικών προϊόντων στο Βιετνάμ. Σε αυτό αναμφισβήτητα το θα συμβάλλει και η πρόταση του Δήμου Έδεσσας για την μετονομασία πάρκου της πόλης σε ” Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών” προς τιμή του πρώην ηγέτη του Βιετνάμ.
Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη της Βιετναμέζικης κυβερνητικής αντιπροσωπείας  ήταν σε ανταπόδοση προγενέστερης επίσκεψης αντιπροσωπείας του δήμου Έδεσσας, τον Απρίλιο, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ.
Ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ανταπέδωσε την επίσκεψη με άριστη φιλοξενία και ξενάγηση στην πόλη και στους καταρράκτες της Έδεσσας όπου όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την φύση και την ομορφιά που περιβάλει την Έδεσσα και τους καταρράκτες. 

xotsim


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας που ξεφορτωνουν τα κεράσια να πάω να τα παραδοσω να μου τα πουλήσουν στο Βιετνάμ ο δήμος γιατί δεν μου τα περνουν οι έμποροι???χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
      ΕΧΕΙ ΣΤΡΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.
      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΓΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΝΟΪ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ : ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΑ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 2,5 € ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ γιατί όλα αυτά θα γίνουν στον ύπνο σου και τη στιγή που είσαι ξεσκέπαστος

      Διαγραφή
  2. Η Έδεσσα με τον Χο Τσι Μιν...
    Η Αριδαία με τους Χο Τσι Μπιν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην κοροιδευετε με αυτα τα πραγματα τους εδεσσαιους σας εχουν παρει χαμπαρι ποια για τοσο αφελεις τους περνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι και μας κοροϊδεύουν, το ίδιο παραμύθι παντού, Βέροια, Θεσσαλονίκη, αλλά στην Έδεσσα έχουμε πρωτιά. Το λαβ στορυ ξεκίνησε επί Σώντρα και το κορόιδευε ο Γιάννου, έλα όμως που βρήκαν ευκαιρία μερικοί σύμβουλοι του για ταξιδάκια πολυτελείας δωρεάν αλλά και για ολοκλήρωση εργασιών από έναν νεαρό από αυτούς που είχε ανοίξει δουλειά "αγόραζε δηλαδή" πριν εκλεγεί. Για χαζούς δεν τους έχω τους Βιετναμέζους, αλλά ούτε και τους δημότες, για αυτό καλά θα κάνουν αυτά τα δημοτικά και ειδικά συμβουλάκια να αρχίσουν να αναζητούν οικία στο Βιετνάμ, εκεί σίγουρα θα βρουν αυτό που δεν βρήκαν στον δήμο Εδεσσας, και θα έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο. Όσο για την ΜΙΣ ΤΣΙΧΛΑ που διαμαρτυρήθηκε όταν γύρισε από το Βιετνάμ ότι της πονούσε το στομάχι από την φιδο σούπα που έφαγε, να είναι σίγουροι οτι μετάεκλογικά θα πονάει παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχάλη τι έγινε πάλι δεκανίκια στο βλάχο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.