Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παπαδόπουλος: «Ήρθε ο καιρός για την Συμφωνία Ανάπτυξης του Τόπου μας»


«Η ελληνική εξωτερική πολιτική δεν ακολουθεί μια πολιτική αδράνειας. Είναι μια δημιουργική εξωτερική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που ανοίγει δρόμους για τη χώρα» δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.  Επισήμανε πως «όσο η Ελλάδα δεν λύνει τα προβλήματα με τους γείτονές της τόσο θα αφήνει άλλες δυνάμεις να παρεμβαίνουν στην περιοχή».
Χαίρομαι για τις απόψεις και τις κινήσεις του Υπουργού Εξωτερικών για τις αναπτυξιακές κινήσεις μετά από μία παρατεταμένη περίοδο αδράνειας, επιτέλους κάτι να γίνει και στα δικά μας μέρη για ανάπτυξη. Τις απόψεις του δεν θα τις σχολιάσω με καλύπτουν πλήρως, εξάλλου σε όποιο Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών και να σπουδάσεις θα τον ήθελες για καθηγητή.
Η εξωτερική πολιτική όμως δένει με την ανάπτυξη του τόπου μου, όχι γενικά και αόριστα με συμμαχίες λόγω θρησκεύματος, ή συνήθειας ή επιρροής.
·         Έτσι δένουν τα παραπάνω με την Σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη -Γιαννιτσά - Έδεσσα (παράκαμψη Αριδαία) Φλώρινα μέχρι την Κροατία (μέσω του C.E.F).
·         Δένει επιτέλους  με την έξοδο του ΤΑΡ στον Νομό μας και την έλευση του φυσικού αερίου.
·         Δένει και με την ολοκλήρωση αυτού του καταραμένου οδικού δικτύου που έχει έναν νεκρό κάθε 150 μέτρα από Θεσσαλονίκη ως Φλώρινα.
·         Δένει ίσως και με την πρόταση να υπάρξει δημιουργία συνοριακού σταθμού (τελωνείο) προς τα Βαλκάνια και στο νομό Πέλλας (ο μόνος στη Βόρεια Ελλάδα που δεν έχει σημείο εξόδου).
Τα παραπάνω εισηγηθήκαμε ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας μαζί με τους εκπροσώπους των φορέων του Νομού μας, ως πρώτα αιτήματα ανάμεσα στην μεγάλη λίστα αναγκών, στο πλαίσιο εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, όλον τον Μάρτιο του 2018.
Αυτά, για τον Νομό μας, την Πέλλα, εξήγγειλε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα τέλη του ίδιου μήνα.
Για όλα αυτά, οι πολίτες του ν. Πέλλας  πρέπει να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε.
Οι ανάγκες αυτού του τόπου, είναι μεγάλες και για χρόνια απλά υποσχόμενες.
Σήμερα πρέπει να παράξουμε και για να παράξουμε, τα παραπάνω αποτελούν τις απαραίτητες επενδύσεις οικονομικής κλίμακας που για να γίνουν, το προαπαιτούμενο είναι, ειρηνικό περιβάλλον.
Σε ένα περιβάλλον που θα βρουν χώρο να ζήσουν τα παιδιά μας δημιουργώντας και
μεγαλουργώντας.....
Αυτή πρέπει να είναι η συνέχεια της Συμφωνία για τον Τόπο μας.

Νίκος Παπαδόπουλος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης

Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Το ξεπούλημα της πατρίδας το λέτε ανάπτυξη. Ντροπή και αίσχος προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ;
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
      ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ.
      ΕΔΩ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ.
      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ Α. ΑΙΓΑΙΟΥ

      Διαγραφή
    2. Για το φράγμα αξιου στη Γευγελή καμία κουβέντα από τους προοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι η εξωτερική πολιτική σας μας πουλισατε

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους να αρχίσουμε να ακούμε και να διαβάζουμε και κάτι σοβαρό και με νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς
      Να ευλογήσουμε τα γενιά μας, τις εντολές μας ,και αυτό που καπνιζουμε.
      Μια γενική ζάλη σε όλο τον συρφετό που λέγεται Σύριζα και ακόλουθοι

      Διαγραφή
    2. Μας πήρανε τα σώβρακα, μας δώσανε γραβάτα.Ήταν δίκαιο έγινε πράξη.

      Διαγραφή
  3. Μπραβο Νίκο και βουλευτής, νεους στην ηλικεια και στην πολιτικη αφθαρτους χωρίς πασοκικό παρελθόν χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “... εξάλλου σε όποιο Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών και να σπουδάσεις ...” θα εννοείτε κάποιο ΤΜΗΜΑ Πανεπιστημίου του ανατολικού (κομμουνιστικού) μπλοκ, αλλά ακόμα και εκεί ήταν ΠΑΝεπιστήμια. Έτσι εξηγείται και το ότι δεν σχολιάζετε τις απόψεις του, εκεί όντως δεν σχολίαζαν απόψεις «ανωτέρων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονοδιάγραμμα Παπαδοπουλε έχεις ,, μελέτη ,,έγινε ,, χρήματα υπάρχουν,,εταιρείες που θα αναλάβουν το εγχείρημα υπάρχουν..ποιος θα το υλοποιήσει ΣΥΡΙΖΑ ,,ΝΔ ,, άλλος..άκου λοιπόν Παπαδοπουλε..από εξαγγελίες μας χορτάσσατε και εσείς όπως οι προηγούμενοι εδώ και 40 χρόνια...έργα μηδέν από μηδέν μηδέν εις το αποτέλεσμα..ότι έργο έγινε ξεκίνησε και το τελειώσατε εσείς είχε καπέλο δύσβασταχτο για τον Έλληνα...έργα που τα υπερκοστολογισαν έργα που παραδόθηκαν και παρελήφθησαν χωρίς έλεγχο ,, έργα και ημέρες λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ συνεχιστή της ίδιας πολιτικής από το 74 και μετά ..απλά ο Έλληνας σας ανέχεται γιατί αν υποθέσουμε '' πνίξουμε '' και τους 300 που η Βουλή σήμερα έχει δεν υπάρχουν καθαροί 300 να βάλουμε μέσα...ξέρεις Παπαδοπουλε η '' φτώχεια χωρίς να χρωστάς αντέχετε''..
    Γιάννη αυτό λοιπόν κοίτα να φτιάξουμε τα εν οίκο πρώτα και άσε τα μεγαλα όνειρα...ανάπτυξη και πράσινα και μπλε και κόκκινα άλογα..δημαγωγοί υπήρξαν πολλοί σε τούτο τον τόπο άνθρωποι με ανάστημα κανένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΑΠ, ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΧΙΣΗΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
    ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αδικείται τον Νίκο .παρελθόν πασοκικό δεν εχει.Αποτυχημενες πολιτευτικες προσπαθειες ως πασόκος δεν έχει. Είναι νέος αυτοδημιουργητος και αφθαρτος στην αριστερα . Μαζί σου Νίκο για μια σιδηρογραμμη από τα Αθυρα μέχρι το Ζάγκρεμπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
      ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ.
      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ

      Διαγραφή
  8. ''ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ'' ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ......Ο.''ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΝΤΑΣ'' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ .......Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Αλβανοί γκρεμίζουν την χειμαρα. Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την συνθήκη της Λοζάνης οι σκοπισνοι απαιτούν να φύγουν οι πρόσφυγες σπο την Μακεδονία και συ Παπαδόπουλε επαναλαμβάνεις τις αρλούμπες του Κοτζιά. Μπραβο σου ... Κάτι θα ελπίζεις και συ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.