Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέλη της "Ομάδας Πρωτοβουλίας" επιμένουν για την επαναφορά του Δήμου Κρύας Βρύσης



Μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η Ομάδα την άνοιξη του 2016 για την επαναφορά του Δήμου Κρύας Βρύσης με κεντρικό σύνθημα «Δήμος Ξανά στην Κρύα Βρύση». 
Για άλλη μια φορά βρέθηκαν στα εγκαίνια της Pella Αgro όπου και ανάρτησαν πανό στο οποίο έγραφε: « ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ;»  

Παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ήταν αρνητική, τα μέλη της ομάδας για την επαναφορά του δήμου Κρύας Βρύσης διατηρούν την αισιοδοξία τους και θα ζητήσουν άμεσα ραντεβού για το θέμα με το νέο υπουργό Εσωτερικών κ Χαρίτση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τρελός του χωριού1 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:49 μ.μ.

      Οι άλλοι γιατί αποχώρησαν? Δε βγαζουν ενα δελτιο να μας πουν για να ξερουμε τι γινεται? Το βαζω το ερωτημα αν κι εγω ξερω το γιατι απλα ειναι καλυτερα να το πουν οι ιδιοι. Αυτο που δε ξερω ομως και ειμαι περιεργος να μαθω ειναι το τριτο μελος γιατι εφυγε. Ξερω για τη Σοφια ξερω για τον Σταθη αλλα για τον Νίκο δεν γνωριζα.

      Διαγραφή
  2. Ολα τα Γιαννιτσά μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τρελός του χωριού1 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8:35 μ.μ.

      Είδες που έχουμε ενα κοινο? Απλα αν μπορείται τους Δημοτικους μας συμβούλους του Σταμκου κρατηστε τους εκει να σώσουν κι εσας όπως εμας.

      Διαγραφή
  3. Ραντεβού στα γουναράδικα2 Σεπτεμβρίου 2018 στις 5:29 π.μ.

    Επειδή αποχώρησαν οι τρεις απ'τους πέντε τί σημαίνει αυτό?Πως υπάρχει πιθανότητα δηλαδή να έχουν δίκιο και γι'αυτό αποχώρησαν?Όχι κύριοι...Δεν αποχώρησαν.Την "έκαναν" με ελαφρά πηδηματάκια.Βλέπετε η υποταγή στον "χώρο" και η αναγκαιότητα και η σιγουριά του μισθού πολλές φορές μας κάνει να εθελοτυφλούμε και να μην βλέπουμε την πραγματικότητα.Ο κόσμος της Κρύας Βρύσης στις επόμενες εκλογές λοιπόν ας θυμηθεί τα πρόσωπα αυτά τα οποία θα ξαναζητήσουν την ψήφο του.Ο τόπος αυτός από την φτιάξη του παλληκάρια και ρουφιάνους έβγαζε.Ας επιλέξει ο καθένας λοιπόν το ριζικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.