Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλοξενία 19 προσφύγων σε ξενοδοχείο της Παναγίτσας του δήμου Έδεσσας


Τη φιλοξενία συνολικά 19 προσφύγων (Σύριων) σε ξενοδοχείο της Παναγίτσας του δήμου Έδεσσας συμπεριέλαβε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στο αντίστοιχο πρόγραμμα. Οι πρόσφυγες ήδη φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η μίσθωση ξενοδοχείων αυτό το διάστημα αφορά τη στέγαση προσφύγων από τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε  πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 43,7 εκατ. ευρώ, με στόχο τη στήριξη της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος. Η χρηματοδότηση θα δοθεί σε ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το ποσό θα χορηγηθεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Η πρόσθετη χρηματοδότηση για την Ελλάδα αποσκοπεί στην ταχεία δημιουργία θέσεων στέγασης για 6.000 αιτούντες άσυλο κατά τους προσεχείς χειμερινούς μήνες και την αποσυμφόρηση των νησιών. Στους φιλοξενούμενους ο ΔΟΜ θα παρέχει επίσης διερμηνεία, ψυχολογική και νομική υποστήριξη. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΆΡΓΗΣΑΝ.
    Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
    ΜΕ ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ δήμαρχε είσαι περιπτωσάρα.Τουλάχιστον γράφε με μικρά να μην σε αναγνωρίζουν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ οι ευρωπαίοι φίλοι μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των Ελλήνων για να πληρώσουν τα χρέη τους στους ευρωπαίους τοκογλύφους οδηγώντας τους στην φτώχεια, την ανέχεια, στην εξαθλίωση και στις αυτοκτονίες την ίδια στιγμή βρίσκουν εύκολα χρήματα για να ταϊζουν να ποτίζουν και να χαρτζιλικώνουν τους λαθρό αρκεί να τους έχουμε φορτωθεί εμείς.
    Πόσο τετράποδα μπορούμε να είμαστε όταν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Αφού ήρθαν οι πρώτοι θα έρθουν και οι επόμενοι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Για λίγα ευρώ. Λίγη αντίσταση χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με ολα τα κομφορ.βανακια πολυτελειας για μετακινησεις.ο Ελληνας στην φτωχεια κ την ανεχεια.σκεφτομαι σοβαρα πως να το παιξω λαθρο να παιρνω χρημα διαμονη τζαμπα κουπονια στα σουπερ μαρκετ γιαυτο φτιαχτηκανε πολλα περιμενουν πελατεια.εμεις θα δουλευουμε κ ουτε τ απαρετητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μούγγα ο εθνικός δήμαρχος, ο Μακεδονομάχος, ας βγάλει καμιά φωτογραφία να τον έχουμε για σιταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.