Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος αφού οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του αποφάσισαν και επέλεξαν από κοινού να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που την προηγούμενη χρονιά είχε κατασκευαστεί από παλιές παλέτες. 
Απέδειξαν έμπρακτα λοιπόν την αειφορική συμπεριφορά τους χρησιμοποιώντας μαγειρικά υλικά (σόδα, αλεύρι και κορν φλαουρ) και μαζεύοντας φυσικά υλικά (κουκουνάρια, φλοιούς δέντρων, πούπουλα) τα οποία επεξεργάστηκαν, καλλώπισαν με κορδέλες και χρώματα και χρησιμοποίησαν ως στολίδια για να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο το εναλλακτικό δέντρο τους!!! Ένα δέντρο στολισμένο με φαντασία, ενθουσιασμό, δημιουργικότητα… ένα δέντρο στολισμένο με μηνύματα και ευχές… ευχές αειφορικές!!! 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αυτο το σχολειο εχει τη δυναμη και την αξια να ξεχωριζει παντα το αγαπαμε ειναι το σχολειο μας συγχαρητηρια στους εκπαιδευτικους μας και στα παιδια μας καλα Χριστουγεννα σε ολον τον κοσμο με υγεια χαρα και ανθρωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.