Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Ξεκινά η διαδικασία για την διανομή φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά μετά την ένταξη και στο ΕΣΠΑ - Συνεχίζονται οι μελέτες για Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία


 Ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησης για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά μετά την έναρξη και στο ΕΣΠΑ. Συνεχίζονται οι μελέτες κόστους οφέλους για Έδεσσα, Σκύδρα και Αριδαία 
Ο βουλευτής συγχαίρει την νέα διοίκηση της ΔΕΔΑ, τον Σταύρο Ραπτόπουλο πρόεδρο και Στεφανία Μωσσέ εκτελεστική Διευθύνουσα Σύμβουλο για την ταχεία προώθηση, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, της ένταξης στο ΕΣΠΑ των 18 πόλεων που είχαν εγκριθεί και την έναρξη των δημοπρατήσεων των έργων.
Ο πρόεδρος και η Διευθύνουσα σύμβουλος διαβεβαίωσαν τον βουλευτή ότι η δημοπράτηση για την διανομή στα Γιαννιτσά θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2019 και ότι συνεχίζονται οι μελέτες κόστους οφέλους για την σύνδεση από τον ΤΑΠ ( έξοδος Άσπρου) η Έδεσσα, η Σκύδρα και ενδεχομένως η Αριδαία καθώς και η Νάουσα με φυσικό αέριο. Το αέριο θα τροφοδοτήσει και τα θερμοκήπια της περιοχής κοντά στο Άσπρο αλλά και μεταποιητικές βιομηχανίες της Πέλλας.
Ο βουλευτής υποσχέθηκε ( και με την ιδιότητα του ως υπευθύνου για την Ενέργεια στην ΕΠΕΚΕ Περιβάλλοντος και Ενέργειας)  συνεχή συνεργασία για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων για να καταστεί δυνατή η ταχεία προώθηση των έργων.
Υπενθυμίζεται ότι η νέα Διευθύνουσα σύμβουλος Στεφανία Μωσσέ είχε επισκεφθεί πριν ένα χρόνο την Πέλλα και συμμετείχε μαζί με τον Γιάννη Σηφάκη σε συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους της Πέλλας και με τους παραγωγικούς φορείς  σε ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Πέλλας.
Ακόμη είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με συμμετοχή του Υπουργού Γιώργου Σταθάκη, του νέου προέδρου της ΔΕΔΑ ( τότε συμβούλου του Υπουργού) Σταύρου Ραπτόπουλου, της νέας Διευθύνουσας συμβούλου της ΔΕΔΑ ( τότε αντιπροέδρου) Στεφανίας Μωσσέ, του Διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Δημήτρη Τζώρτζη, του ΤΑΠ και βουλευτών για την έξοδο στο Άσπρο και την τροφοδοσία της Πέλλας με φυσικό αέριο καθώς και επίσκεψη τεχνικού της ΔΕΔΑ για τον έλεγχο των οδεύσεων. 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια:

 1. Γιατί βρε Σηφάκη επαναλαμβάνεις την Υπουργό κ. ΤΖΑΚΡΗ αφού δεν μπορείς άστα παράτα τα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για την ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αχ βρε Γιάννη πολύ στεναχωριέμαι βρε αγόρι μου έτσι για εσένα το λες και πολιτικό μπουλινγκ από τη Τζάκρη δεν πειράζει θα βγάζει πρώτα αυτή ανακοινώσεις και μετά εσύ την πρώτη τετραετία είναι δύσκολο στην δεύτερη αν καταφέρεις να εκλεγεις θα το έχεις ξεπεράσει goodnight

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. EKEI STO GRAFEIO THS ΝΤΟΡΚΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.