Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άλλη μια επιτυχία στην εκπαιδευτική ρομποτική για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας (φωτο)



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας, μοναδικό σχολείο από τον Νομό Πέλλας, συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Ο διαγωνισμός, που συνδιοργανώνεται από την Cosmote και τον WRO Hellas και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου. Διεξήχθη φέτος την Κυριακή 10/2/2019 στο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. 

Οι μαθητές μας Νικολέτα Κωστοπούλου, Ελευθέριος-Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ελισάβετ Τασηλούση, Εβελίνα Τόση, Νικόλαος Φίλανδρος, με προπονητές τους εκπαιδευτικούς Αλέξανδρο Χαβδούλα (Πληροφορικό) και Παναγιώτη Κατσαβό (Δάσκαλο της ΣΤ’ Τάξης), διαγωνίστηκαν στην ανοικτή κατηγορία Δημοτικού: «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά». Η ομάδα μας, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία, κατάφερε να περάσει τον προκριματικό γύρο και να διαγωνιστεί στον τελικό των 10 καλύτερων ομάδων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιωάννη Λευθέρη για τη βοήθεια και την υποστήριξη που μας παρείχε κατά τη διάρκεια της πολύμηνης προετοιμασίας μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπραβο σε ολους μαθητες και δασκαλους ειστε αξιεπαινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά συγχαρητήρια.. στα παιδιά τους εκπαιδευτικους άλλα και σε αυτούς που έχουν ιδέες και καταθέτουν προαπαθεια και χρόνο να πραγματοποιηθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.