Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης η Ελευθερία Χατζηγεωργίου


Νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, με καταγωγή από την Άρνισσα.
Είναι στενή συνεργάτιδα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.
Γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.
Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης. 
Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. 
Σήμερα είναι Επιστημονικός συνεργάτης Παιδείας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Δηλαδή είναι καλύτερη από τη Τζάκρη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τζακρη τελείωσε, σε λίγο ούτε θα την θυμόμαστε

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ.
      Η ΝΤΟΡΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΤΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ

      Διαγραφή
    3. Αυτή δεν ψήφισε όλα τα μνημόνια! η άλλη μνημόνιο έβλεπε και έτρεχε!

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν λέγεται Κεφαλογιάννη ,Μπακογιάνη , Καραμανλή κλπ δεν μπορεί να γίνει υπουργός !!!Είναι και από την Αρνισσα .........

      Διαγραφή
  3. Ποια είν τουτι ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη λατινική Αμερική διδάχτηκε πολλά για την δημοκρατία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιοκρατία σπούδασε και άξιζε για αυτήν την θέση α ρε αθάνατο επαλ!!!!! Και μην πει κάποιος για γαλλική φιλολογία...Δείτε πρώτα τα μόρια από επαλ ...α ξέχασα ήταν και διευθύντρια σε πολιτικό γραφείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς οι δεξιοι αν κάποιος δεν είναι Πορφυρογέννητος έχετε μεγάλο πρόβλημα να τον αποδεχτείτε. Αυτή είναι η αριστεία που υποστηρίζετε. Φιλοι ο κόσμος πάει μπροστά. Οι Πορφυρογέννητοι είναι μόνο για τα παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι καλυτεροι ο<< σκατο μου παξιμαδι>>η ο ζοροδημαρχος που ειναι σοβαροι και ειδικα ο τακης ειναι και τερας μορφωσης και κουλτουρας. Δεν υπαρχει ντροπη πια Ενα κοριτσι με καταγωγη απο την αρνισσα αντι να χαρουμε και να παρουμε οτι μπορουμε το κατεστραμενο μυαλο μας το ενδιαφερουν μονο τα μικροκομματικα. Αντε με το καλο να γλυψετε τον καθε δημαρχακο να βαλει με κανενα διμηνο τα παιδια σας.Μονο αυτο σας αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι κρατούσε ολόκληρη ομπρέλα είναι δυνατόν να μην γίνει υπουργός και τι σχέση έχει η καταγωγή της για να χαρούμε στην τσέπη της θα μπαίνουν 7 χιλιάρικα αυτή θα χαίρετε εμείς θα πληρώνουμε

      Διαγραφή
    2. ενώ τα δικά σου παιδιά ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ τα βόλεψε Ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. Ποια Αρνισσα βρε χαλβα, ποτε δεν την εχω δει στο χωριο μου

      Διαγραφή
  8. Για να γίνεις υπουργός υπάρχουν 2 δρόμοι ο ένας σπουδάζεις, μορφώνεσαι , εργάζεσαι , δείχνεις την αξία σου, κάνεις μια πολύ καλή σταδιοδρομία , γίνεσαι υπουργός ο άλλος δρόμος είναι κοματοσκυλο από μικρός εργασία σε κομματικό γραφείο- κόμμα , διευθυντής υπουργού, υπουργός ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ και ομπρέλα να κρατάς είναι στα υπέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα μνημόνια όμως μας βάλανε οι αλλοι που θαυμάζεις και όχι αυτή με την ομπρέλα.Ο τυφλός φανατισμός σου όμως δεν σε αφήνει να το δεις.Θα έρθει ο Κούλης και πάλι πρώτος θα γκρινιάζεις, άλλωστε μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.