Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έπαιζαν "φρουτάκια" σε κατάστημα ίντερνετ στην Aριδαία


Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στην Αριδαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 28χρονος  προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε να λειτουργούν 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, στους οποίους συμμετείχαν ως παίκτες 2 άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν. 

Επιπλέον, ο 28χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο απενεργοποιώντας τις οθόνες των υπολογιστών με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server). Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου, ως προερχόμενο από τα παράνομα παίγνια, καθώς και οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 56χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. kalla tous kanene na stamatisoun olla ta froutakia eleos pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kliste ta mia k kali na mhn aniksoun ksana katastrefoun oikogenies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα φρουτάκια είναι καταστροφή παράνομα ή νόμιμα οι άρρωστοι οι εθισμένοι δεν βάζουν μυαλό..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ακόμη υπάρχουν αυτά; Μπράβο στους αστυνομικούς της Εδεσσας.Εκεί το αστυνομικο τμημα Αριδαίας τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο μονο στον οπαπ ολα τα χρήματα στην αθηνα στο μελισανιδη κτλ οσο για το Μπράβο στους αστυνομικούς της Εδεσσας δωστους το μεταλιο του οπαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΟΝΩΝ?

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή συγγνώμη θεωρείτε καλύτερα να πηγαίνουν κ να παίζουν στον ΟΠΑΠ η στο καζινο; στα παράνομα τουλάχιστον έχεις μια ελπίδα να πάρεις κάτι. Αν νομίζεται με το να κλείσουν τα παράνομα θα σταματήσει ο τζόγος είστε βαθιά νυχτωμένοι. Κάθε μέρα ολόκληρα λεωφορεία φεύγουν για το καζίνο στα Σκόπια κ πάνε κ αφήνουν χιλιάδες ευρώ σε ξένο κράτος. Κ επίσης ακόμα κ στον ΟΠΑΠ όταν χάνεις 2000 ευρώ είναι όλα καλά αλλά όταν πάρεις 2000 σου κρατάνε τον φόρο. Δηλαδή κάπου έλεος. Σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε ειδικά αν δεν έχετε μέσα το μικρόβιο του τζογαδορου. Εκ του ασφαλούς όλοι ξέρουν να μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.