Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ο Ιατρός Σάκης Χατζηδημητρίου


Την αναμενόμενη – προαναγγελθείσα συνάντησή του με τους Δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, είχε το  απόγευμα της Κυριακής ο ιατρός – χειρουργός  Σάκης Χατζηδημητρίου,  πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, για να ανακοινώσει μέσω και αυτών προς τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να διεκδικήσει τη Διοίκηση του Δήμου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

Γνωστοποίησε ότι η συγκρότηση – στελέχωση του συνδυασμού του είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι είναι προϊόν σοβαρού πολιτικού  διαλόγου και αποτέλεσμα ευρύτερων συγκλίσεων και συνεργασιών με σημαντικά στελέχη και απλούς πολίτες. 
Τόνισε ότι αυτή η δημοτική πρωτοβουλία είναι μία αδέσμευτη υπερκομματική, πολυσυλλεκτική προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και γνωστά έμπειρα στελέχη. Με επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και διοικητικά στελέχη του Δημοσίου τομέα, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία. Πρόσωπα με εμπειρία και γνώση, αλλά κυρίως με θέληση και αποφασιστικότητα να κάνουν τον Δήμο Αλμωπίας, την πόλη και τα χωριά του, λειτουργικά, ελκυστικά και φιλικά για τους Δημότες και τους επισκέπτες του.


Υπογράμμισε, ότι περισσότερο η απλή λογική και λιγότερο η απλή αναλογική επιβάλλει τον διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες ανάμεσα σε πρόσωπα αλλά και σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, οι οποίες λειτουργούν συλλογικά και δημοκρατικά.
Κλείνοντας,  ανέφερε τις βασικές αρχές του προγράμματός του  και  ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα η Ιδρυτική Διακήρυξη, που θα περιλαμβάνει τις καταστατικές αρχές και τους προγραμματικούς στόχους της Δημοτικής Παράταξης του.
Και κατέληξε:
«Χρειάζεται ΑΓΩΝΑΣ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προξένησε η οικονομική κρίση και ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να δημιουργήσουμε ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ για εμάς και τα παιδιά μας. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. ο συνδυασμός του είναι έτοιμος φιαγμένος και μάχιμος από το Δεκέμβριο !!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. μόνο μην βάλει το σόι του σαν Το Μπίνο αρκεί.

      Διαγραφή
    2. Αφού το λέει (...... τα παιδιά μας)

      Διαγραφή
  3. Ετσι μπράβο τόπο στα νιάτα νέες ιδέες νέοι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ότι κι αν σχολιάσουμε ,μια αλήθεια για τον τόπο μας είναι πως Ο χατζηδημητρίου αποτελεί σημαντική προσωπικότητα αναγνωρισμένη και εκτός Αλμωπίας.Καλή προεκλογική περίοδο για όλους με επιχειρήματα και Πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τον αναγνωριζει δηλαδή? Να μαθουμε κι εμεις. Σαν γιατρος δεν ειναι τιποτε παραπανω απο εναν επαρχιωτη μικροχειρουργό που οι συναδελφοί του χειρουργοί των νοσοκομίων γελάνε μαζί του. Σαν προσωπικότητα ειναι ανύπαρκτος εξω απο το χωριο του. Οπότε? Που ειναι η αναγνωριμότητα του?

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ 7.42 ή δεν έχεις σχέση με την Αλμωπία ή έχεις προσωπικό φθόνο.υγ κάτοικος Αριδαίας ειναι τα τελευταία 30 χρόνια.Ποιό ειναι το χωριό του ξέρεις?

      Διαγραφή
    3. 1ον ποιοί ειναι οι ....χαχαχα γιατροί στα Νοσοκομεία φίλε μου? μήπως οι μαθητές του? ωραίος εισαι !
      2ον Ανέφερε μας μία προσωπικότητα της Αλμωπίας με ισχυρότερες επιτυχίες αναφορές συμμετοχές και διακρίσεις σε πολυεπίπεδες συγκρίσεις....
      *δεν θα βρεις....

      Διαγραφή
    4. Το χωριό του είναι η Χρυσή. Εκεί ναι. Σαφώς και έχει αναγνωρισιμότητα και συμπάθεια. Αλλά ως εκεί. Όσο για την ιατρική που ασκεί, εγώ και αυτός ξέρουμε τι επιπέδου είναι.(άσχετα με το τι παραδέχεται σε σας) Επειδή ρωτάς όμως για άλλες προσωπικότητες από την Αριδαία με πανελλήνια αναγνωρισιμότητα και ουσιαστικές επιτυχίες, σε πληροφορώ οτι υπάρχουν πολλές. Ουσιαστικές και πραγματικές. Προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στον τομέα τους σε πραγματικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αν θελεις και ονοματα μπορω να σου πω καμια δεκαρια αμέσως. Βλέπεις έχει διαφορά ο πραγματικά ικανος, από αυτόν που λέει οτι είναι ικανός.

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστά εκτός γιατί εντός βρασε ορυζα

      Διαγραφή
  5. ο συνδυασμός ευφυίας εμπειρίας και επιπέδου.Δυνατός.Μόνο αν τον κάνουν πόλεμο θα χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ισχυρότερη πολιτικά προσωπικότητα της Αλμωπίας.Το έχει αποδεχτεί και ο Μπινος και ο Ζέρζης ότι αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο του τόπου η παρουσία του Χατζηδημητρίου στα κοινά.Εργασιομανής,τελειομανής και δίκαιος σε ολη την πορεία του,περισσότερο κατηγορήθηκε ότι δούλευε πολύ και γιατί δεν έπαιρνε ανάσες.Περισσότερο κατηγορήθηκε ότι έκανε οικονομία για το καλό του Δημου και δεν ξόδευε για εντυπώσεις.Όποιος κι αν κερδίσει στις εκλογές ο Ιατρός Σάκης Χατζηδημητρίου θα αναβαθμίσει όλη την λειτουργία όλων των διαδικασιών απλά και μόνο γιατί γνωρίζει,επιμορφώνεται,ταξιδεύει, προχωρά.Ας ελπίζουμε σε έναν υψηλού επιπέδου εκλογικό αγώνα με επιχειρήματα και διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.