Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προωθείται νέα ρύθμιση για την επίλυση του ζητήματος της Ο. Π. «Αθηνά»


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κατόπιν της κοινής της συνεδρίασης των ΕΠΕΚΕ Οικονομίας, Οικονομικών και Δικαιοσύνης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2019 συνεδρίασε εκ νέου χθες το νομικό επιτελείο του Υπουργείου Οικονομίας και αφού έλαβε υπόψη του όλα τα πολιτικά και νομικά ζητήματα που ετέθησαν από τους βουλευτές στην παραπάνω σύσκεψη προχώρησε στην κατάρτιση νέας ρύθμισης για την επίλυση του ζητήματος της Ο. Π. «Αθηνά» η οποία θα προωθηθεί προς έγκριση τις επόμενες ήμερες στα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, ώστε μετά τις αναγκαίες εγκρίσεις να πάρει το δρόμο προς ψήφιση στη Βουλή σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια εντός του Μαρτίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Καλός την και ας άργησε ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη ντροπή δεν υπάρχει. Φτάνει πια η κοροιδία. Παίζετε με τον πόνο του κόσμου; Σήμερα λες θα το τελειώσεις εσύ αύριο θα δημοσιεύσει ότι θα το τελειώσει ο σηφάκης Κάντε συνεννόηση τι θα λέτε στον κόσμο. Νομίζουμε ότι είμαστε ιθαγενείς και σεις μας μοιράζετε καθρεφτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το νομίζεις είμαστε ιθαγένεις αφού τους ανεχόμαστε ακόμα

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα Τζακρη μας εκανες και γελασαμε. Ευτυχώς που ο Σηφακης αντιμετωπισε το θεμα των ταλαιποριμενων αγροτων με σοβαροτηρα και επιμονη και καταφερε να ξεπερασει τις τρικλοποδιές και οι συναρμοδιοι Υπουργοί που μεσω του Σηφάκη καταλαβαν την αδικία που υπήρξε και δεν παρασύρθηκαν στην συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ από την κακοστημένη παράσταση για να χαλάσει η κατατεθείσα διάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΓΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν η Τζάκρη σας έκανε και Γελάσατε, ίσως έχεις δίκιο.. Τοσα χρόνια Βουλευτης απέδειξε την ανικανοτητα για την λυση του θέματος... Χρόνο είχε, αποτέλεσμα μηδέν.Ο Σηφακης όμως αν και νέος θα τα καταφέρει... Είναι τόσο επιμονος και μεθοδικος που δεν χωρα αμφιβολία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασχολουμαστε με δυο ατομα που μαλωνουν ποιος θα κατορθωσει να αλλαξει τον νομο, νομοθετικη ρυθμιση το λενε, ωστε καποιοι κατηγορουμενοι να απαλλαγουν των κατηγοριων.
    Υπαρχει περιπτωση να σωθει αυτη η χωρα:
    Καμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμεισ θα το λυσουμε τον νοεμβριο με την νεα δημοκρατια με αυτοδυναμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Νεοδημοκρατη, μη χαίρεσαι!! Γιατί και δεν θα είστε Κυβέρνηση, και ούτε και παλιά οταν είσασταν μπορέσετε να το λύσετε... Οπότε μη χτυπήσαι άδικα... μην ακούμε ανέκδοτα...

      Διαγραφή
  8. Λογικά η Τζάκρη ως Δικηγόρος, μα εκ του αποτελέσματα κρίθηκε '' λιγη'''. Μας μένει Ο Σηφακης, νέος, δραστήριος και με όρεξη για δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ στο καφενείο τεμπελιά και λόγια παχιά

      Διαγραφή
  9. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.