Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας ο Θ. Θεοδωρίδης - Παρουσίαση ιδρυτικής διακήρυξης


Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού του, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της πολιτικής του για τον Δήμο Πέλλας.

Η μεγάλη, ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Πέλλα» στα Γιαννιτσά, στις 7 το απόγευμα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

52 comments:

  1. Μαζί σου μη μασάς κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύπνησαν τα φαντάσματα του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα Αντιπεριφερειάρχης είναι για ποια φαντάσματα μιλάς;

      Διαγραφή
    2. Τα φαντασματα ξυπνησαν και αλλοι εχασαν τον υπνο τους. Ε ρε γλεντια......

      Διαγραφή
  3. Από τότε που έφυγε είδαμε έργα στην Περιφέρεια Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί έλεγε στην Νανά ποια έργα πρέπει να γίνουν....

      Διαγραφή
  4. Έλεος, λιγη αξιοπρέπεια δεν θα εβλαπτε ,άλλωστε στην συνείδηση των πολιτών είναι καταδικασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος περίμενε αυτή την κίνηση και προφανώς θα τον στηρίξει γιατί είναι αληθινός

      Διαγραφή
    2. Αθωώθηκε από ένα δικαστήριο τριμελές και από τον Άρειο Πάγο τι αλλο ζητάμε επιτέλους;;

      Διαγραφή
  5. ΑΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΡΕ Ο Θ Θ ΤΟ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι θελεις να πεις μηπως κ αλλαξει κατι στα Γιαννιτσα

      Διαγραφή
    2. Παντως μπορει να δουμε και κανενα εργο γιατι απο τον αυτοκρατορα τοσα χρονια δεν ειδαμε τιποτε. Για το μονο που εχει να καυχιετε ο αυτοκρατορας ειναι οτι δεν εχει χρεος ο δημος. Αλλα αυτο μας ελειπε χωρις να πεσει ουτε μια πετρα να εχουμε και χρεος. Αντε να ξεκουμπιστει να φυγει και θα τον γραψει η ιστορια ως το μοναδικο δημαρχο που το ονομα του δεν θα εχει γραφτει σε καμια πλακετα η σε εγκαινια καποιου εργου.

      Διαγραφή
  6. Θόδωρε,προχώρα η εμπειρία και οι γνώσεις σου σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης θα βοηθήσουν τον Δήμο μας.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπειρία και γνώσεις;
      Χαχαχα κλαίμε!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τον Μάιο θα κλάψεις περίμενε!!

      Διαγραφή
    3. Εμπειρία από το 80 και πολλές γνώσεις στο πολιτικό στίβο και όχι μόνο..
      Κλάψτε λοιπόν!! Ή καλύτερα τον Μάιο...

      Διαγραφή
    4. ο άνθρωπος είναι για πρόεδρος κοινότητας κρυας βρύσης.Οι εποχές άλλαξαν.Αυτός μιλάει με δεδομένα 2000.Πέρασαν 20 χρόνια από τότε.

      Διαγραφή
  7. Καλά θα βρεθούν άνθρωποι να τον ψηφίσουν; Καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, τα έργα σου μιλάνε μόνα τους!! Συνέχισε όπως μόνο εσύ ξέρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο μόνο αυτός ξέρει να τον τρέχουν από δική σε δικη με τις απάτες κατά συρροην και να "αθωωνετε" λες και ο κόσμος είναι χαζός. ....

      Διαγραφή
    2. Αυτός τουλάχιστον αθωώνεται, κάποιοι άλλοι αιρετοί όμως έχουν καταδίκες. Για ψαχτείτε λίγο μεταξύ σας...

      Διαγραφή
  9. Ο Δήμος Πελλας σε περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΤΙ ΠΗΡΕ Ο Θ.Θ. Ο ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα 30 χρόνια που πολιτεύεται ο άνθρωπος λογικό κάποια στιγμή να υπήρξαν και άτυχες στιγμές..συνολικά δείτε το αφού θυμάστε!!

      Διαγραφή
  11. Λοιπόν ας ξυπνήσει ο κόσμος κ ας ψηφίσει χωρίς συμπάθειες..Ας ψηφίσει τον πολιτικό που έχει κάνει έργα για τον τόπο του, τον πολιτικό που νοιάζεται για τον κόσμο κ τα προβλήματα του. Γι αυτόν που ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου μας (όχι επιλεκτικά κ όχι με εκδικητικότητα από εκει που δεν πήρε ψήφους-άκου τα Στάμκο). Η ελληνική δικαιοσύνη μίλησε. Ήρθε η ώρα ο λαός να ψηφίσει τον Θεοδωρίδη τον Θεόδωρο για να δούμε μια άσπρη μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι λέτε εσεις εγω παντως ξέρω οτι απο τοτε που έπαψε να ειναι δήμαρχος στην κρύα βρύση όσες φορές ζήτησε την ψήφο του κόσμου,ο κοσμος του την αρνήθηκε.Μην ξεχνάμε οτι και με τον Ψωμιάδη και με τον Τζιτζικωστα δεν ειναι εκλεγμένος αλλα διορισμένος.

      Διαγραφή
    3. Η "ελληνική δικαιοσύνη μίλησε" άλλο ανέκδοτο δεν ξέρεις να γράψεις

      Διαγραφή
  12. Σε όλα τα σχόλια ο ίδιος απαντάει.Μάλλον είναι ο φερόμενος ως δημοσιογράφος από Κρύα Βρύση.Άσε τον κόσμο να κρίνει,μην το κάνεις επάγγελμα τον σχολιασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΧ βρε απάτες βαζεται ότι σας συμφέρει και όχι τίποτα άλλο αλλά το "παληκαρισας" το δημιουργήτε ψευδη εικόνα κρίμα τον ηγέτη με τα πολλά δικαστικά έργα. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θεόδωρος θεοδωριδης και άσπρη μέρα οξυμορο σχήμα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σταμκος και η παρέα του ώρα για ξεκούραση αντε να αλλάξετε φανελάκι και βρακάκι γιατί από τη δερμάτινη καρέκλα ίδρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν ήρθε ο Κ. Μητσοτάκης στα Γιαννιτσά, πολλοί πικράθηκαν που τον είχαν από κοντά οι Κρυαβρυσιώτες Ουραηλίδης - Αμιτζόγλου. Τώρα να δείτε τι πίκρα θα πάρουν οι Γιαννιτσιώτες που θα δουν το Θόδωρα στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά. Θόδωρε μαζί σου, είσαι η εκδίκηση της Κρύας Βρύσης σ αυτούς που την καταδίκασαν στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κύριε Θόδωρε δεν δινετε καλό παράδειγμα στις επόμενες γενεές.Και η επιλογή της απόσυρσης είναι μια ώριμη έξυπνη επιλογή.Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ή οπως λέμε η εκδίκηση της γυφτιας. Αρε κακομοιροι κρυαβρυσιωτες, που περιμενετε να σας δει ο ήλιος με οτι χειρότερο έβγαλε στην πολιτική η Πέλλα. Πάρτε το χαμπάρι θα είστε πάντα υπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας πω κι εγω μια αποψη αν και χαζος. Ο κυρ Θοδωρας ποκιτευεται ξανα σε δημοτικες εκλογες. Ηταν αυτο αν θυμαμαι καλα που ηθελε τη συνενωση της Κρυας Βρυσης με το νεο δημο Πελλας. Παει αυτο. Ας δουμε λιγα στελεχη...Καζαντζιδης λογικο χρονια φιλοι οι 2 τους αλλα ρε Σωκρατη φτανει. 400 ψηφοδελτια πηρες με τον Καστερ στο χωριο σου. Δεληγιαννιδης δε σχολιαζω τιποτα απλα αφιερωνω το ασμα απο καναρα σε καναρα θα πεταω. Αμιτζογλου καλο παιδι αλλα πολιτικαντης και οχι ο καταλληλος συμφωνα με τους ψηφοφορους καθω σε τρισταυρια επερνε γυρω στα 300 ψηφοδελτια. Ελευθεριου ουτε εδω σχολιαζω γιατι δεν εκλεισε ακομη αν και πιστετω στο τελος θα κλεισει. Βεβαια ο συγκεκριμενος θα ναι οντως μεταγραφη απο το πανω ραφι αλλα κι ενα αινιγμα πως θα αντιδρασουν οι ψηφοφοροι του. Παμε στο τοπικο. Πουρσανιδης και Βασιλειαδης θελουν προεδρια. Κυριε Μπαμπη μου στις πρωτες καλλικρατικες βγηκες 2 στο συνδυασμο σου με 400 ψηφους και στις τελευταιες παλι τα ιδια πηρες οταν ο Φωστηροπουλος πηρε 800 στις πρωτες πρωτος απο ολους τους συνδυασμους και στις 2 ο Παρασκευοπουλος σαρωσε με ανεση μαζεψε 900. Το πηρες το μηνυμα του χαζου? Βασιλειαδη αν κ ειμαι χαζος αλλα εχω ζησει πολλα καλοκαιρια περισσοτερα απο εσενα θα σου πω μονο κατσε τοπικος συμβουλος εκλεξου και ξανε αυτο που θες αλλιως σε βλεπω για μακρια. Βεβαια να μη ξεχασω τον Κυριακο τον Κολοβο που τελικα πιστευω πως ειναι ο ιδανικος για τη προεδρια και ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Παρασκευοπουλο αυτη τη στιγμη. Και τελος μη ξεχασω τον Φωστηροπουλο για τον οποιο εχω ακουσει οτι θα κατεβει τελικα αλλα οπου του πει ο Ελευθεριου καθως κ κουμπαρος του. Οχι Νικο δε σε μειωνω απλα ξερω εισαι ηθικος και δε χαλας φιλιες ετων. Αν θες την αποψη μου κατεβα για προεδρος και ξεβολεψε τους ολους ακομη και τον σημερινο προεδρο. Απλα με ποιον δε ξερω...Συγνωμη αν σας κουρασα. Θεωρω πως απλα ειπα την αποψη μου κι αν στεναχωρησα καποιο απο τα παραπανω ονοματα ζητω ειλικρινα συγνωμη. Εις το επανιδειν. Ο αγωνας αρχησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά το έγραψες.... ο χαζός του χωριού....

      Διαγραφή
    2. Μίλα φίλε μου για τον Σεραίδη και τον Μπαλτζίδης πρώτα κ μετά πάμε κ στους υπόλοιπους..

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και θα μιλήσω σε μια ανάλογη δημοσίευση που θα αφορα τον Στάμκο. Εχω για ολους αποψη. Γνωριζόμαστε πλεον ολοι βλέπεις.

      Διαγραφή
    4. Η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!σχολιάζεις ανθρώπους που έχουν μια κοινωνική υπόσταση σύμφωνα με την παρουσία τους επί σειρά ετών στις εκλογές.συμφωνα με εμπάθειες και αντιπάθειες σου δε μπορείς να εκφράζεις άποψη του κοσμου που δεν υφίσταται.παρολο που δε γουστάρω όλους τους προαναφερθείς "πολιτικούς" είναι επιτυχημένοι εκλογικά όλα αυτά τα χρόνια.σχολιαζεις ανώνυμα με την ταμπέλα ο χαζός του χωριού.δηλαδη ευτελιζεις την άποψη σου πριν καν τη συνταξεις.κριμα δεν υπάρχει κανένα επίπεδο.

      Διαγραφή
  20. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με ή χωρίς καταδίκες..με δεδομένα 2000..όπως και να το δείτε ο θεοδωριδης είναι αυτός που έφτιαξε νηπιαγωγεία,δημοτικά,παιδικό σταθμό,ΤΕΕ,βιολογικό καθαρισμό,πεζόδρομο,δρόμους,πεζοδρομήσεις και τόσα αλλά στη Κρύα Βρυση!! Ο κος Στάμκος τι πρόσφερε; Χάσαμε τις τράπεζες,την αστυνομία μας,το υποκατάστημα ΙΚΑ,γεμίσαμε τρύπες,τα πάρκα είναι χωρίς κούνιες,η πόλη ερήμωσε..αυτά είναι γεγονότα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω εχουμε κοινα σημεία...Συμφωνω απολυτα οτι δεν εκανε τιποτα ο Σταμκος. Οχι απλα απο έργα αλλα τα απλα οπως να μαζεψει τα σκουπιδια. Αντιθετως ρημαξε το τοπο ολα αυτα τα χρονια οπως παραδειγμα τις παιδικες χαρες. Αλλα κι ο Θοδωρος σε εποχες παχιων αγελάδων ποιους δρομους εστρωσε? Μιλας για το πεζοδρομο εκτρωμα απο τη πρωτη μερα κατασκευης του? Να μιλησουμε για τον αθλητισμο? Να μιλησουμε για τον αμιαντο? Φυσικα εκανε περισδοτερα απο τον Σταμκο αλλα ηταν πολυ λιγος με βαση την εποχη και τις χρηματοδοτησεις. Βεβαια θα πρεπει να δουμε κι αλλα θεματα αλλα ειναι νωρις... Μη ξεχναμε πως αν καποιος εκανε πολλα αλλα βοηθησε και τον Θοδωρο ειναι ο Ουραηλιδης... Ακομη και καποιοι υπαλληλοι του τοτε δημου που ηταν με συμβασεις κοντρα ανανεωση συμβασεων και ειχαν προσληφθει απο τα χρονια του Θοδωρου ο Ουραηλιδης τους εκανε μονιμους. Να τα λεμε ολα για να παμε μπροστα...

      Διαγραφή
  22. Λοιπόν χαζέ του χωριού όπως αποκαλείσαι μιλάς με εμπάθειες οι οποίες δεν αρμόζουν.Ματια έχει ο κόσμος και βλέπει τι έργα γίνανε και ποσό έτρεξε ο δήμαρχος Θεοδωρίδης για να γίνουν!!Μην συνεχίζεις γιατί απλώς επιβεβαιώνεις το όνομα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο χαζός του χωριού αν δεν γουστάρει την κρύα βρύση να σηκωθεί και να πάει να μείνει στα Γιαννιτσα! Και μην μας τα πρήζεις άλλο ότι τα ξέρεις όλα! Στα τέτοια μας η άποψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο χαζός του χωριού πως φαίνεται ότι μιλάει και παινευει τον Παρασκευοπουλο! Άραγε ποιος η μάλλον ποια είναι? Η γνωστή κυρία και κολλητή του δημάρχου μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.