Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίσιο τέλος στο περιστατικό που βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην Εισαγγελία Γιαννιτσών!


Η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά, που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τελικά αποχώρησε από την ταράτσα του τετραόροφου κτιρίου όπου βρισκόταν από τις 9.00 το πρωί και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή απειλούσε να αυτοκτονήσει και καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Στο σημείο είχαν σπεύσει αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ειδικός διαπραγματευτής.

Η γυναίκα φέρεται αγανακτισμένη διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι η 21ενάχρονη οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο κατείχαν και στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η νεαρή κοπέλα.

Την προκαταρκτική έρευνα είχε παραγγείλει τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις της γυναίκας, που κατήγγειλε ότι η κόρη της ήταν «μπλεγμένη σε κύκλωμα το οποίο την εκβίαζε να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».


Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, αλλά και παραβάσεις σχετικές με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό. 

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν. Η μητέρα της φοιτήτριας υποστήριξε ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Ο συνήγορος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης τόνισε ότι η υπόθεση εκκρεμεί επί 1,5 έτος, και ότι η οικογένεια της Γαλήνης ζητεί πέντε μάρτυρες κλειδιά να καταθέσουν κατ' αντιπαράσταση, καθώς όπως ανέφερε έχουν πέσει σε αντιφάσεις, ενώ η οικογένεια ζητεί και αυτοψία και αναπαράσταση της φερόμενης αυτοκτονίας. 










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κάμερες τηλεθέαση δημοσιογράφοι Ρεπόρτερ...μάλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα βγει και η άλλη τηλεπερσονα τώρα. μετά την παρουσίαση του κομικ έχει και γυαλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι εισαγγελείς ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.