Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός 26χρονος οδηγός σε τροχαίο στην Κατερίνη


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, κοντά στον οικισμό Χράνη Πιερίας. 

Ένας 26χρονος, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει σε τάφρο, να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και απεγκλώβισε τον νεαρό οδηγό, ο οποίος  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αντίθετα, τύχη... βουνό είχε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κινούμενος επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Κατερίνης, στη συμβολή της με την εξωτερική περιφερειακή, ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να πέσει στις προστατευτικές μπάρες και σε κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε κάθετα στο δρόμο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ελαφρυ να ειναι το χωμα του καλο παραδεισο να εχει τοσο νεο παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.