Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σκηνικό όλων των υποψηφίων δημάρχων στους 4 δήμους της ΠΕ Πέλλας


Βρισκόμαστε δυόμισι μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές (26 Μαϊου η πρώτη και 2 Ιουνίου η δεύτερη Κυριακή) και έχουμε εισέλθει στην τελική προεκλογική ευθεία.

Το σκηνικό των υποψηφίων έχει διαμορφωθεί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό  και οι υποψήφιοι δήμαρχοι (αλλά και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι) πήραν θέση για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 

Παραθέτουμε τα ονόματα αυτών που -με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο- έχουν εκδηλώσει επισήμως και δημοσίως την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στους 4 δήμους της ΠΕ Πέλλας

Δήμος Πέλλας

Ο νυν δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, άλλαξε την ονομασία και το λογότυπο της παράταξης που θα ηγηθεί και από ΠΕΛΛΑ 2020 μετονομάστηκε σε ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ. Πριν από λίγες ημέρες έκανε στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ, στα Γιαννιτσά, την πρώτη συνάντηση με τους υποψηφίους συμβούλους του. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Καστερίδης έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό την κάθοδό του και βρίσκεται στη φάση συγκρότησης του συνδυασμού του.

Στην ίδια φάση βρίσκονται ο γιατρός Ηλίας Θεοδωρίδης αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης που διεκδικούν επίσης το αξίωμα του δημάρχου Πέλλας. 

Ανακοινώθηκε τέλος η κάθοδος της παράταξης που θα υποστηρίξει το Κ.Κ.Ε. Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η σημερινή δημοτική σύμβουλος, Ολυμπία Παπαδοπούλου. 

Δήμος Έδεσσας

Την τρίτη συνεχόμενη θητεία του θα διεκδικήσει ο νυν δήμαρχος, Δημήτρης Γιάννου, ως επικεφαλής της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας». 

Στο αυτοδιοικητικό σκηνικό εμφανίστηκε εδώ και κάποιους μήνες η παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση», με επικεφαλής τον Γιάννη Τσεπκεντζή.

Υποψήφιος θα είναι και πάλι ο Αντώνης Ρυσάφης (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του), ο οποίος είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος στις προηγούμενες εκλογές. 

Την υποψηφιότητά του εξήγγειλε σε ειδική εκδήλωση και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σόντρας. 

Αλλαγή έχουμε στη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς ύστερα από 25 χρόνια παρουσίας στα αυτοδιοικητικά έδρανα, ο Μιχάλης Φουνταλής παρέδωσε τη σκυτάλη στον Μπάμπη Τσιτσάγκα, ο οποίος είναι υποψήφιος έπειτα από απόφαση και πρόταση του τοπικού ΚΚΕ.

Τέλος αναμένεται να ηγηθεί συνδυασμού και ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης .

Δήμος Σκύδρας

Η νυν δήμαρχος, Κατερίνα Ιγνατιάδου, την οποία οι πολίτες του δήμου Σκύδρας το 2014 ψήφισαν και εξέλεξαν ως την πρώτη γυναίκα δήμαρχο, διεκδικεί νέα θητεία και παρουσιάζει,  μέσω διαδικτύου, υποψηφίους συμβούλους.

Ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, Μιχάλης Καραγιάννης, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του καθώς, μέσα από συνέντευξή του, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκύδρας.

Με ανακοίνωσή του ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν για την θέση του δημάρχου Σκύδρας φέρνοντας τη  «Νέα Πνοή για τον Δήμο Σκύδρας», όπως λέγεται ο συνδυασμός που συγκροτεί. 

Από την πλευρά του ΚΚΕ ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος Σκύδρας υποστηρίζεται ο αγρότης - ροδακινοπαραγωγός, Γιάννης Σουμελίδης.

Δήμος Αλμωπίας

Στον δήμο Αλμωπίας ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος θα διεκδικήσει ακόμη μια θητεία στο δημαρχιακό αξίωμα και βρίσκεται στη φάση ανακοίνωσης των μελών της παράταξής του «Η Αλμωπία της καρδιάς μας».

Ο πρώην αντιδήμαρχος, οικονομολόγος, Νίκος Παρούτογλου, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αριδαίας την απόφασή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας θα είναι και ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας, γιατρός, Σάκης Χατζηδημητρίου.

Ο Χρήστος Μπάτσης, με τον συνδυασμό «Εδώ Ζούμε», έχει ανακοινώσει εδώ και πολλές ημέρες την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αλμωπίας. 

Υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ είναι ο συνταξιούχος ΟΤΑ, Σταύρος Δρόσογλου.

Άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα τι θα πράξει ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ο Ε Κ Π Τ Ω Τ Ο Σ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ε Κ Π Τ Ω Τ Ο Σ . ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να θελουμε να πλήξουμε την εγκυρότητά της ανάρτησής η θητεία των αιρετών της περιόδου 2014-19 λήγει στις 1/9/2019. Τώρα πως ο Θεοδωρίδης θα είναι έκπτωτος μέχρι 19/9/2019 χωρίς να είναι αντιπεριφερειάρχης καταλαβαίνουμε πόσο έγκυρα είναι αυτά που λες

      Διαγραφή
    2. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΤΛ...

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

      Διαγραφή
    4. ΜΕΧΡΙ 19/9/19 ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ Σ.Τ.Ε. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΛΗΓΕΙ 31/8/19 ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΗ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

      Διαγραφή
    5. Ο Δήμαρχος των έργων ο άνθρωπος που άλλαξε τον πρώην Δήμο Κρύας Βρύσης ήρθε η ώρα να αλλάξει και τον Δήμο Πέλλας. Έχουμε φτάσει σήμερα στο Δήμο Πέλλας να θεωρείται μεγάλο έργο η αλλαγή λάμπας η αποκομιδή των σκουπιδιών και η κοπή των χόρτων, όλα τα υπόλοιπα είναι πολυτέλεια.

      Διαγραφή
  2. στην Αριδαία η πιο δυνατή υποψηφιότητα είναι του Χατζηδημητρίου,την δυναμική του οποίου αναγνωρίζουν όλοι οι συνυποψήφιοι του ως προσωπικότητα με δυνατότητες και επάρκεια σε πολλούς τομείς.Μόνο ωφέλη αποτελεσματικότητα ,υψηλό επίπεδο και καλές γνωριμίες μπορεί να προσφέρει στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει καμία τύχη με τα βαρίδια που σέρνει ή τον σέρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.